Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο από το Blue Eye Samurai χωρίς να έχετε λογαριασμό στο Netflix!

Το Netflix δημοσίευσε το 1ο επεισόδιο ελέω της πρεμιέρας
01 Νοεμβρίου 2023 22:30
Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο από το Blue Eye Samurai χωρίς να έχετε λογαριασμό στο Netflix!

Το Netflix έχει έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του όσον αφορά τις anime κυκλοφορίες του. Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή μία ολοκαίνουργια σειρά που θέλει να γίνει το επόμενο “hit”. Ο λόγος γίνεται για το Blue Eye Samurai και μπορείτε ήδη να δείτε το 1ο επεισόδιο χωρίς να είστε συνδρομητές.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το Netflix δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube το 1ο επεισόδιο του Blue Eye Samurai με την ονομασία “Hammerscale” που διαρκεί περίπου 1 ολόκληρη ώρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το link ή να πατήσετε “play” στο βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix δημοσιεύει ολόκληρα επεισόδια μιας επερχόμενης σειράς του στο Netflix. Πρόκειται για μία νέα στρατηγική που ουσιαστικά θέλει να “ψήσει” το κοινό μετά το τέλος του επεισοδίου να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα του εάν και εφόσον θέλει.

Η πλοκή του Blue Eye Samurai αναφέρει τα εξής:

Θέλοντας να εκδικηθεί όσους την έκαναν πέρα στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο, μια μαχήτρια ανοίγει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για να βρει τη μοίρα της.

Ο Jane Wu έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς, σε ένα σενάριο που έχουν γράψει οι Michael Green και Amber Noizumi. Στο Blue Eye Samurai δανείζουν τις φωνές τους οι Patrick Gallagher, Alain Uy, Brian Takahashi, Randall Park, Brenda Song, Darren Barnet και άλλοι.

Όλα τα επεισόδια του Blue Eye Samurai θα γίνουν διαθέσιμα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.