Το Devil May Cry γίνεται σειρά στο Netflix και αυτό είναι το πρώτο trailer!

Πρώτη ματιά στο πόνημα της Capcom
27 Σεπτεμβρίου 2023 20:32
Το Devil May Cry γίνεται σειρά στο Netflix και αυτό είναι το πρώτο trailer!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Capcom ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια anime τηλεοπτική σειρά για το Devil May Cry. Το project που θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix είναι σε παραγωγή της Capcom και του Studio Mir και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer, το οποίο θέλει να σας προετοιμάσει για έντονη δράση!

Το πρώτο βίντεο του ο Devil May Cry δεν παρουσιάζει πολλά, αλλά βλέπουμε τον πρωταγωνιστή των παιχνιδιών, τον Dante να είναι πανέτοιμος να εξολοθρεύσει όποιον βρεθεί στο διάβα του. Φυσικά, το teaser συνοδεύεται και από μία εμβληματική metal μουσική, που σίγουρα θα χαροποιήσει όλους τους fans της σειράς.

Το Netflix αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο τα εξής: Ανακοινώνουμε το Devil May Cry από την Capcom και τα Studio Mir & Adi Shankar. Έρχεται σύντομα μόνο στο Netflix.

Παρακολουθήστε το teaser trailer παρακάτω:

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα scripts γράφτηκαν σε συνεργασία με τον Alex Larsen (Yasuke, Bodied), με τον Shankar να επιβεβαιώνει ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Είπε πίσης ότι δημοφιλείς χαρακτήρες από το franchise, συμπεριλαμβανομένων των Lady και Vergil, θα εμφανιστούν στο 1ο κεφάλαιο. Παραγωγός του project είναι ο Andi Shankar.

Το Devil May Cry δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.