Διαρροή αποκαλύπτει αυτό που ήθελαν οι fans του Dragon Ball εδώ και χρόνια!

Ναι, καλά καταλάβατε…
26 Σεπτεμβρίου 2023 09:47
Διαρροή αποκαλύπτει αυτό που ήθελαν οι fans του Dragon Ball εδώ και χρόνια!

Πολλοί fans των anime ζητάνε εδώ και αρκετά χρόνια μια ολοκαίνουργια σειρά στο σύμπαν του Dragon Ball και όπως φαίνεται, αυτό μπορεί να συμβεί. Σύμφωνα με μία νέα διαρροή, στα σκαριά βρίσκεται μία ολοκαίνουργια anime τηλεοπτική σειρά που θα ονομάζεται Dragon Ball Magic.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επίσημο, μιας και μιλάμε για διαρροή, αλλά στα σοκάκια του ίντερνετ παίζει πολύ αυτό το θέμα τις τελευταίες ώρες, με τις φήμες να λένε ότι η σειρά θα αποκαλυφθεί πλήρως στο New York Comic Con. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Dexerto.

Ωστόσο, ίσως αυτά τα νέα να είναι δυσάρεστα για άλλους fans που περίμεναν τη μεγάλη επιστροφή του Dragon Ball Super, καθώς είχαν κυκλοφορήσει και δύο ταινίες μετά από αυτή τη σειρά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι άλλο νεότερο σχετικά με το Dragon Ball Magic, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι νέο για το δημοφιλές franchise, το οποίο franchise κρατάει συντροφιά σε εκατομμύρια ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως αναφέρει το Dexerto, το “Magic” θα εμπνέεται από το Dragon Ball GT του 1996, αλλά αυτή τη φορά θα συμμετέχει και ο Akira Toriyama. Δεν ξέρουμε εάν ο θρυλικός Toriyama σχεδιάσει τους χαρακτήρες, αλλά θα επιβλέπει την παραγωγή του project. Επιπροσθέτως, η διαρροή αναφέρει ότι ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος, Katsuyoshi Nakatsuru, θα βρίσκεται κανονικά στη νέα σειρά.

Πολλοί fans του Dragon Ball ζητούσαν μια νέα σειρά και μάλλον αυτή η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το New York Comic Con πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τρεις ημέρες μετά. Επειδή μιλάμε για διαρροή, καλό θα ήταν να λάβετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: