Το νέο trailer για τη 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen είναι εδώ λίγο πριν την πρεμιέρα

Θα γνωρίσετε το “Shibuya Incident“ arc
25 Αυγούστου 2023 23:28
Το νέο trailer για τη 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen είναι εδώ λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Toho Animation κυκλοφόρησε το νέο trailer για την 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες σας στο τέλος του Αυγούστου και θα επικεντρώνεται στο "Shibuya Incident" arc. Στο νέο βίντεο, παρουσιάζει μερικές νέες σκηνές, καθώς και τους χαρακτήρες Yuji Itadori, Megumi Fushiguro και Nobara Kugisaki.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια της νέας σεζόν έχουν ήδη παίξει, τα οποία επικεντρώνονται στα "Hidden Inventory-Premature Death" arc, αλλά το "Shibuya Incident" arc πρόκειται να λάβει περισσότερα επεισόδια και θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου.

Τo manga του Gege Akutami αγαπήθηκε από το κοινό και η σειρά ήρθε και «εκτόξευσε» την επιτυχία αυτή. Ο Yuji Itadori και το υπόλοιπο crew ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και το νέο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν.

Το anime είναι φυσικά βασισμένο στο manga του Gege Akutami και ακολουθεί τον Yuji, έναν μαθητή γυμνασίου με τρομερή σωματική δύναμη. Ωστόσο, όταν μια κατάρα επιτίθεται σε έναν συμμαθητή του, προσπάθησε να τον σώσει τρώγοντας το δάχτυλο της κατάρας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί ο ίδιος σε μία κατάρα και να μοιράζεται το ίδιο σώμα με έναν διαβόητο κακό ονόματι Ryomen Sukuna.

Το Jujutsu Kaisen παίζει μέσα από το Crunchyroll, ενώ πρόσφατα είδαμε και τη νέα ταινία ονόματι “Jujutsu Kaisen 0” και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

To "Shibuya Incident" arc το οποίο θα αποτελείται από 18 επεισόδια, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: