The First Slam Dunk: Μία ακόμη anime ταινία έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα στον Σεπτέμβριο
21 Αυγούστου 2023 20:08
The First Slam Dunk: Μία ακόμη anime ταινία έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη anime ταινία έρχεται στoυς κινηματογράφους της χώρας μας αυτή τη φορά σε παραγωγή της γνωστής εταιρίας Toei animation. Ο λόγος γίνεται για το The First Slam Dunk, το οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε στις αρχές του Σεπτεμβρίου με ιαπωνικό dub και ελληνικούς υπότιτλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία και σε αίθουσες κινηματογράφων παγκοσμίως. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Takehiko Inoue, ενώ τη φωνή τους δανείζουν οι Shugo Nakamura, Jun Kasama, Shinichiro Kamio, Subaru Kimura, Kenta Miyake, Ryota Iwasaki, Maaya Sakamoto και άλλοι.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

Ο "speedster" και point guard της Shohoku, Ryota Miyagi, παίζει πάντα με εξυπνάδα και αστραπιαία ταχύτητα, κάνοντας κύκλους γύρω από τους αντιπάλους του παραμένοντας τρομερά ψύχραιμος.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Okinawa, ο Ryota είχε έναν αδελφό που ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος. Ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού του, ο οποίος ήταν διάσημος τοπικός παίκτης από μικρή ηλικία, ο Ryotaλάτρεψε επίσης στο μπάσκετ.

Στο δεύτερο έτος του λυκείου, ο Ryota παίζει με την ομάδα μπάσκετ του λυκείου Shohoku μαζί με τους Sakuragi, Rukawa, Akagi και Mitsui, καθώς παίρνουν μέρος στο Inter-High School National Championship. Και τώρα, βρίσκονται στα πρόθυρα της πρόκλησης των πρωταθλητών, του Sannoh Kogyo High School.

Το The First Slam Dunk θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: