Pokémon: Τα τελευταία επεισόδια με τον Ash έρχονται στο Netflix Αμερικής

Κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν και στην Ευρώπη σύντομα
21 Ιουλίου 2023 19:06
Pokémon: Τα τελευταία επεισόδια με τον Ash έρχονται στο Netflix Αμερικής

Οι τελευταίες περιπέτειες του Ash Ketchum έρχονται στο Netflix! Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, η The Pokémon Company ανακοίνωσε επίσημα ότι το Pokémon: To Be a Pokémon Master, η μίνι σειρά για το φινάλε του Pokémon Ultimate Journeys: The Series, θα κυκλοφορήσει στην γνωστή υπηρεσία αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικότερα, η εταιρία επισήμανε ότι τα επεισόδια θα παίξουν στο Netflix στις 8 Σεπτέμβριου, όσον αφορά την αγορά της Αμερικής. Ωστόσο, η εταιρία δεν ανέφερε πουθενά την ημερομηνία πρεμιέρας των επεισοδίων για την Ευρώπη. Τα νέα, ωστόσο, είναι ενθαρρυντικά, καθώς σημαίνει ότι τα αγγλικά voice overs έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η σειρά αναμένεται να ταξιδέψει πλέον και σε όλον κόσμο. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και στα μέρη μας μέχρι το τέλος του 2023.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Pokémon: Aim To Be A Pokémon Master έχει ολοκληρωθεί στην Ιαπωνία από τον περασμένο Μάρτιο και τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά και για την Αμερική. Ο Ash και ο Pikachu ολοκλήρωσαν τις περιπέτειές τους μετά από σχεδόν 26 χρόνια και πολλά επεισόδια. Στα τελευταία επεισόδια, ο πρωταγωνιστής της σειράς συναντήθηκε ξανά με παλιά πρόσωπα όπως τη Misty και τον Brock, καθώς και με Pokémon που είχε αφήσει, όπως ο Pidgeot.

Μπορεί η σειρά με τον Ash να έχει ολοκληρωθεί ήδη στην Ιαπωνία, ωστόσο, από τον Απρίλιο παίζει το Pokémon Horizons με νέα πρόσωπα και Pokémon. Πρόκειται για την πρώτη φορά που μετά από 25 χρόνια σχεδόν, θα δείτε άλλα κεντρικά πρόσωπα. Οι Riko και Roy είναι οι πρωταγωνιστές στο Paldea Region, ενώ θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly από τα πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo.

Στο Pokémon: To Be a Pokémon Master θα δείτε μεταξύ άλλων, ότι ο Ash Ketchum εκπληρώνει το όνειρό του και γίνεται επιτέλους ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon στον κόσμο, ύστερα από σχεδόν 25 χρόνια.

Tags: