AI μετέτρεψε τους αγαπητούς χαρακτήρες του Harry Potter σε anime! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους λάτρεις των anime
18 Ιουλίου 2023 08:47
AI μετέτρεψε τους αγαπητούς χαρακτήρες του Harry Potter σε anime! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βιβλία του Harry Potter της J.K. Rowling έγιναν από τις πιο επιτυχημένες και πιο αγαπητές ταινίες του κινηματογράφου, ενώ μελλοντικά πρόκειται να παίξει και η τηλεοπτική σειρά στο Max. Ωστόσο, η σειρά έχει επεκταθεί και στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ακολούθησαν και τα spin-off ονόματι Fantastic Beasts. Ωστόσο, πώς θα έμοιαζε ένα Harry Potter εάν έβγαινε και σε anime τη δεκαετία του ’80;

Αυτό θέλει να σας δείξει ένα βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube κανάλι “AI Generated Art”, στο οποίο μία AI δημιούργησε αγαπητούς χαρακτήρες από το franchise και σας τους παρουσιάζει ως anime των ‘80s. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση για το πως θα έμοιαζαν οι λατρεμένοι κεντρικοί χαρακτήρες εάν γινόταν ποτέ το Harry Potter anime σειρά.

Στο εν λόγω βίντεο θα βρείτε χαρακτήρες όπως τους Harry, Hagrid, Lord Voldemort, Dobby, Dumbledore, Ron, Hermione, Malfoy, Snape, Professor McGonagall, Bellatrix και Sirius Black.

Δείτε το παρακάτω:

Οι fans έχουν ένα ακόμα λόγο να χαίρονται, καθώς το franchise θα αναγεννηθεί και πάλι μέσα από μία τηλεοπτική σειρά τεράστιας παραγωγής που έχει αναλάβει η Warner Bros. για την streaming υπηρεσία, Max.

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν περισσότερα γι’ αυτό το project μέσα στο 2024.

Θα θέλατε ένα anime στον μαγικό κόσμο του Harry Potter; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: