Η 4η σεζόν του Demon Slayer είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο teaser

Εχθές έπαιξε το τελευταίο επεισόδιο
19 Ιουνίου 2023 15:19
Η 4η σεζόν του Demon Slayer είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο teaser

Πριν από λίγες ώρες έπαιξε το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Demon Slayer στην Ιαπωνία και όπως φαίνεται, η παραγωγή προέβη σε μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση. Ναι, το δημοφιλές anime θα συνεχίσει κανονικά και μόλις ανακοινώθηκε επίσημα η 4η σεζόν μαζί με ένα teaser βίντεο.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγοστές, αλλά φαίνεται ότι το Season 4 θα καλύψει το Hashira Training arc που διαδραματίζεται στα volumes 15 και 16 από το δημοφιλές manga. Το νέο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί γύρω από την αυστηρή προετοιμασία του Tanjiro υπό την καθοδήγηση του Himejima.

Επιπροσθέτως, μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά όπως λένε διάφορα ιαπωνικά μέσα, η παραγωγή της 4ης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Για όσους δεν γνωρίζουν η ιστορία του Demon Slayer φαντάζεται μια Ιαπωνία που ταλανίζεται από δαίμονες και διαβολικά πλάσματα που τρέφονται με ανθρώπους. Μια παραστρατιωτική οργάνωση ονόματι Demon Slayer Corps, αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά να καθαρίσει την χώρα από τα τρομακτικά πλάσματα και να εξαλείψει την μεγάλη απειλή, που είναι ο βασιλιάς και δημιουργός των δαιμόνων, ο Muzan.

Η 3η σεζόν του Demon Slayer ξεκίνησε τον Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε εχθές, 18 Ιουνίου στην Ιαπωνία με το 11ο επεισόδιο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.