Pokémon: Αυτή είναι μάλλον η “Ομάδα Πύραυλος” της νέας σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τέσσερις νέους χαρακτήρες
18 Μαρτίου 2023 16:05
Pokémon: Αυτή είναι μάλλον η “Ομάδα Πύραυλος” της νέας σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η The Pokémon Company έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από τη νέα σειρά των Pokémon, το οποίο ίσως αποκαλύπτει τη νέα «Ομάδα Πύραυλος» ή όπως αλλιώς θα ονομάζονται οι ανταγωνιστές του σόου. Κεντρικοί πρωταγωνιστές εδώ είναι οι Liko και Roy και το νέο σόου θα διαδραματίζει στο Paldea Region όπως γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό.

Εκτός από τους δύο εν λόγω χαρακτήρες, στη σειρά αυτή θα δείτε και τον Professor Friede, ο οποίος έχει μαζί του τον Captain Pikachu και μαζί πετάνε πάνω από τον κόσμο του Paldea με ένα τεράστιο airship.

Ωστόσο στο καινούργιο βίντεο, το στούντιο θέλει να σας δώσει και μια ματιά σε τέσσερις νέους χαρακτήρες που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι «κακοί» της υπόθεσης, όπως είναι η ομάδα πύραυλος τόσα χρόνια. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στους Unboxholics για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το σόου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Οι περιπέτειες του Ash και του Pikachu θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα, μιας και τώρα παίζονται τα τελευταία επεισόδια του Pokémon: Aim to Be a Pokémon Master στην Ιαπωνία. Έπειτα, θα έρθει το ολοκαίνουργιο σόου με τους Liko, Roy, Friede και Captain Pikachu. Επίσης, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα δείτε και Pokémon και από τα πρόσφατα παιχνίδια Scarlet και Violet.

Όσον αφορά τη νέα σειρά θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Μάλιστα, πολλοί fans πιστεύουν ότι η Riko είναι η κόρη του Ash ή σχετίζεται με εκείνον κατά κάποιον τρόπο, αφού στο πρόσφατο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του Ash.

Η νέα σειρά των Pokemon θα παίξει στις 14 Απριλίου στην Ιαπωνία. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή που θα παίξει στα μέρη μας.

Tags: