Η νέα σειρά των Pokémon θα έχει “καινούργιο” Pikachu! – Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας (ΦΩΤΟ)

Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Friede
24 Φεβρουαρίου 2023 17:31
Η νέα σειρά των Pokémon θα έχει “καινούργιο” Pikachu! – Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι περιπέτειες του Ash και του Pikachu να ολοκληρώνονται φέτος με τα τελευταία επεισόδια της anime σειράς των Pokémon, ωστόσο, το franchise θα συνεχίσει να παίζει στις οθόνες σας. Άλλωστε, η The Pokémon Company έχει ήδη ανακοινώσει το επερχόμενο σόου που θα λαμβάνει χώρα στο Paldea Region των Pokémon Scarlet και Violet.

Με δύο νέους πρωταγωνιστές τους Riko και Roy, το νέο anime του θρυλικού franchise θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και καινούργιο. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν δύο νέες εικόνες από τη νέα σειρά που επικεντρώνεται σε έναν κεντρικό χαρακτήρα και τον «καινούργιο» Pikachu.

Αναλυτικότερα μέσα από το επίσημο Twitter account της The Pokémon Company αποκαλύφθηκε ο Friede, ένας νέος χαρακτήρας και ο Captain Pikachu, το κεντρικό πλάσμα αυτό του χαρακτήρα που θα σας κρατήσει συντροφιά σε αυτές τις περιπέτειες.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Όσον αφορά τη νέα σειρά, θα είναι η πρώτη φορά που μετά από 25 χρόνια σχεδόν, θα δείτε άλλα κεντρικά πρόσωπα. Οι Riko και Roy είναι από το Paldea Region, ενώ θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Μάλιστα, πολλοί fans πιστεύουν ότι η Riko είναι η κόρη του Ash ή σχετίζεται με εκείνον κάπως, αφού στο πρόσφατο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του Ash. Σίγουρα θα θυμάστε το καπέλο που φοράει πάντα ο Ash από τις πρώτες κιόλας περιοχές των Kanto και Johto.

Παρόλο που όλα τα παραπάνω είναι εικασίες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτές τις εικασίες τις βασίζουν μάλλον στο ότι η νέα σειρά κάνει "time jump".

Η νέα σειρά των Pokémon δεν έχει ακόμα ονομασία, αλλά θα παίξει φέτος στην Ιαπωνία.

Tags: