Το Jujutsu Kaisen 0 έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας! – Δείτε το επίσημο trailer

Ακόμη μια νέα anime παραγωγή φτάνει στη χώρα μας
18 Ιανουαρίου 2023 10:30
Το Jujutsu Kaisen 0 έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας! – Δείτε το επίσημο trailer

Το Jujutsu Kaisen 0 έκανε πρεμιέρα πέρυσι στην Ιαπωνία και σε άλλους κινηματογράφους παγκοσμίως και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία σε έσοδα. Τώρα, έφτασε η στιγμή, το δημοφιλές φιλμ, να φτάσει και στην χώρα μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Και αυτό γιατί μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι των Village Cinemas μάθαμε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό trailer, το οποίο είναι με ελληνικούς υπότιτλους και ιαπωνικό “dub”.

Μερικές πληροφορίες για το Jujutsu Kaisen 0:

Όταν ήταν ακόμη παιδιά, η Ρίκα Οτιμότο πέθανε σε ένα τροχαίο δυστύχημα μπροστά στα μάτια του πολύ κοντινού της φίλου, Γιούτα Οκκότσου. “Είναι μία υπόσχεση. Όταν μεγαλώσουμε, θα παντρευτούμε.” Η Ρίκα έγινε ένα καταραμένο πνεύμα, και ο Γιούτα λαχταρούσε το θάνατο του, αφού υπέφερε από την κατάρα της.

Αλλά, ο σπουδαιότερος Τζουτζούτσου Μάγος, Σάτορου Γκόζο, τον καλωσόρισε στην σχολή Τζουτζούτσου. Εκεί ο Γιούτα γνώρισε τους συμμαθητές του, Μάκι Ζένιν, Τόγκε Ινουμάκι και Πάντα, και επιτέλους βρήκε τον δικό του σκοπό. “Θέλω να βρω το θάρρος να πω, ότι είναι εντάξει, που είμαι ζωντανός!” “Καθώς βρίσκομαι στην σχολή Τζουτζούτσου, θα σπάσω την κατάρα της Ρίκα.” Εν τω μεταξύ, ο απαίσιος μάγος, Σούγκουρου Γκέτο, ο οποίος αποβλήθηκε από το σχολή Τζουτζούτσου για την σφαγή πολλών απλών ανθρώπων, εμφανίζεται απέναντι στο Γιούτα και τους άλλους.

“Στις 24 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την Νυχτερινή Παρέλαση των Εκατό Δαιμόνων” Ενώ ο Γκέτο υποστηρίζει τη δημιουργία ενός παραδείσου μόνο για Τζουτζούτσου μάγους, εξαπολύει χίλιες κατάρες στο Σιντζούκου και στο Κιότο για να εξοντώσει όλους τους μη-μάγους. Θα μπορέσει ο Γιούτα να σταματήσει τον Γκέτο στο τέλος; Και τι θα γίνει με το σπάσιμο της κατάρας της Ρίκας;

Για την ιστορία, το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ταινία θα φτάσει στα σινεμά της χώρας μας στα Ιαπωνικά, αλλά θα έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Το Jujutsu Kaisen 0 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Φεβρουαρίου. Δείτε το σχετικό trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω.