Pokémon: Ο Brock και η Misty θα επιστρέψουν πλάι στον Ash στην anime σειρά!

Για τα τελευταία επεισόδια
08 Ιανουαρίου 2023 15:07
Pokémon: Ο Brock και η Misty θα επιστρέψουν πλάι στον Ash στην anime σειρά!

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το λατρεμένο Pokémon anime θα ολοκληρωθεί σύντομα, με την ιστορία του Ash που έχουν αγαπήσει αμέτρητοι fans τα τελευταία 25 χρόνια να φτάνει στο τέλος της. Ωστόσο, όσοι είναι εξοικειωμένοι με το anime σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά και τον Brock και την Misty.

Πρόκειται για δύο λατρεμένους χαρακτήρες που συντρόφευαν τον Ash στην περιπέτειά του για πολύ καιρό, μέχρι που εν τέλει η τριάδα χωρίστηκε, με περιστασιακά cameos από τους Brock και Misty μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιαπωνικού μέσου Famitsu, οι δύο χαρακτήρες θα επιστρέψουν για τα τελευταία επεισόδια του anime!

Συγκεκριμένα, στο προτελευταίο επεισόδιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 20 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, θα δούμε τον Ash να συναντά τυχαία την Misty, την οποία ανταγωνίζεται για να δούνε ποιος θα καταφέρει να πιάσει ένα άγριο Clauncher. Έπειτα στο τελευταίο επεισόδιο η τριάδα θα ενωθεί ξανά, με την ιστορία του επεισοδίου να θέλει ένα άγριο Hatterene να έχει απαγάγει τον Brock.

Το κερασάκι στην τούρτα -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ιαπωνικού μέσου- είναι πως το opening theme των τελευταίων επεισοδίων θα τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι θα είναι remake του αρχικού τραγουδιού που έπαιζε στο anime το 1997.

Για την ιστορία, το λατρεμένο σόου προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ιαπωνικό δίκτυο TV Tokyo τον Απρίλιο του 1997. Συνολικά απαρτίζεται από 25 σεζόν και 1239 επεισόδια, στα όποια πέρα από τον Ash και τον Pikachu, βλέπουμε και ένα εναλλασσόμενο cast από άλλους χαρακτήρες.

Tags: