Το Unboxholics.com αναβαθμίζεται!

Η ιστοσελίδα μας περνάει στη δεύτερη έκδοση!
28 Μαΐου 2014 11:57
Το Unboxholics.com αναβαθμίζεται!

Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς τους Unboxholics και το Unboxholics.com. Η ιστοσελίδα μας εχθές γνώρισε νέο ρεκόρ επισκέψεων, κάτι που αδιαμφισβήτητα μας τιμάει, αλλά ταυτόχρονα μας κάνει να θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι, λοιπόν, μετά τη μεταφορά του site σε νέο, γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο server, σήμερα ξεκινούν και οι εργασίες για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών. Οι εργασίες θα διαρκέσουν από μερικές ημέρες, έως και λίγες εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν μπόλικες αλλαγές, βελτιώσεις και προσθήκες. 

Μεταξύ άλλων τις επόμενες ημέρες θα δείτε στο unboxholics.com:

- Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού εντός του site.
- Θα μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας σε κάθε άρθρο που αναρτάται στην ιστοσελίδα.
- Δημιουργία ανοιχτού forum, με πλούσια θεματολογία που θα καλύπτει όλο το φάσμα της τεχνολογίας και των βιντεοπαιχνιδιών.
- Βελτίωση της εμφάνισης της αρχικής σελίδας και αλλαγή της διάταξης των ειδήσεων.
- Πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Επιπροσθέτως, εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει δυνατότητα RSS Feed στον τομέα των νέων, οπότε όσοι θέλετε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την επικαιρότητα της tech και gaming βιομηχανίας, μπορείτε να βάλετε το www.unboxholics.com/news στο RSS Reader που χρησιμοποιείται στο PC, το tablet ή το smartphone σας.

Τέλος, ελέω των εργασιών, ενδέχεται ολόκληρη ή τομείς της ιστοσελίδας να υπολειτουργούν για κάποιες ώρες, οπότε ζητούμε την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα των Unboxholics

Tags: