Το reboot του Resident Evil θα επιστρέψει στις horror ρίζες της σειράς 

O σεναριογράφος του, Greg Russo, μιλά για τη νέα ταινία

Το reboot του Resident Evil θα επιστρέψει στις horror ρίζες της σειράς

Μετά από την ακατάπαυστη δράση των Resident Evil ταινιών του Paul W.S. Anderson, η σειρά προετοιμάζεται για την... κινηματογραφική επανεκκίνηση της. Είναι γνωστό πως ο James Wan, γνωστός από τo Conjuring franchise, έχει αναλάβει την παραγωγή του reboot του Resident Evil

Ο σεναριογράφος του project παραχώρησε μια νέα συνεντεύξη στο, Discussing Film, όπου αποκάλυψε ότι η νέα ταινία θα επιστρέψει στις horror ρίζες του διάσημου franchise βιντεοπαιχνιδιών:

Όταν δημιουργείς ένα φρέσκο reboot και βλέπεις την over the top δράση του Paul Anderson, η οποία ήταν διασκεδαστική και και cool αλλά στο δια ταύτα, για μένα ως fan του αυθεντικού franchise παιχνιδιών, θεωρούσα πως πάντοτε ο τρόμος ήταν στο προσκήνιο και η δράση ήταν κάτι δευτερεύον. Οπότε έστεκε να επιστρέψουμε στις horror ρίζες του.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι η έμπνευση του προήλθε από το Resident Evil 7: biohazard, το οποίο αποτέλεσε την ολοκληρωτική επιστροφή της videogame σειράς στις ρίζες της. Όταν παρέδωσε το draft του σεναρίου στην Constantin Films αυτομάτως τελείωσε και τις υποχρεώσεις του από το project. Ένα στέλεχος της εταιρείας παραγωγής είχε δηλώσει, επίσης, πως το reboot του Resident Evil μπορεί να καταλήξει στην τηλεόραση, αντί για την μεγάλη οθόνη. 

 

3 comment(s)