Διαγωνισμός MSI "Started As A Pleb"

Κερδίστε ένα MSI Aegis και MSI merchandise
08 Ιουνίου 2017 20:10
Διαγωνισμός MSI

Με την E3 να “τρέχει” αυτόν το μήνα, ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς gaming. Η MSI έρχεται να συμβάλει σε αυτή τη γιορτή με το διαγωνισμό “Started As A Pleb”, με τον οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα MSI Aegis.

Τα βήματα που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Να δείξετε το λόγο που αξίζετε να κερδίσετε με μια ζωγραφιά, ένα ποίημα, ένα meme, ένα video, οτιδήποτε δημιουργικό και τρελό σας έρθει στο μυαλό, για να εκφράσετε το πώς ένα MSI Aegis θα βελτίωνε την gaming εμπειρία σας.
  2. Ανεβάστε τη δημιουργία σας στο Facebook Page της MSI Europe χρησιμοποιώντας τα hashtags #MSIUpgradePC και #StartedAsAPleb.
  3. Οι 5 κορυφαίες συμμετοχές θα συνεχίσουν στον τελικό γύρο.
  4. Τρεις νικητές θα επιλεχθούν από τους MSI Fans μέσω ψηφοφορίας στο Facebook.

Ο διαγωνισμός Started As A Pleb τρέχει από τις 5 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου.

Η MSI μας διέθεσε και μερικά καλούδια για τους Unboxholics fans, τα οποία εμείς θα συγκεντρώσουμε σε όμορφα πακετάκια για να στείλουμε σε μερικούς τυχερούς που θα κάνουν follow τους Unboxholics στο Instagram και θα αφήσουν ένα σχόλιο στη σχετική δημοσίευση που θα βρείτε παρακάτω.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι νικητές του merchandise της MSI από τους Unboxholics ανακοινώθηκαν στο παρακάτω Instagram post. Καλή επιτυχία σε όλους για το μεγάλο διαγωνισμό του MSI Aegis, "Started As A Pleb". Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Tags: