€4500 PC GIVEAWAY! [ΝΙΚΗΤΗΣ]

Κερδίστε ένα PC θηρίο!
18 Δεκεμβρίου 2016 13:42
€4500 PC GIVEAWAY! [ΝΙΚΗΤΗΣ]
Όταν πλησιάζουν οι γιορτές, εδώ στους Unboxholics προσπαθούμε πάντα να "δίνουμε" πίσω στη κοινότητα, δηλαδή εσάς που διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Και όχι απλά να "δίνουμε" αλλά να προσφέρουμε όσα περισσότερα γίνεται και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από τον εξίσου μεγάλο διαγωνισμό για τα 4 χρόνια Unboxholics, ήρθε η ώρα για ένα διαγωνισμό που θέλαμε εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιήσουμε.

Το δώρο είναι ένα PC θηρίο αξίας €4500.

Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα που απαιτούνται για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

    • Subscribe στο YouTube κανάλι των Unboxholics
 
    • Αφήστε το σχόλιό σας στο βίντεο
    • Κάντε share το βίντεο στο Facebook με το hashtag #KOLOMPOUROPC

Τέλος, αν θέλετε, κάτι εντελώς προαιρετικό, δώστε την αγάπή σας στις εταιρίες που έκαναν πραγματικότητα αυτόν τον διαγωνισμό με ένα σχόλιο ή like στις σελίδες τους:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 25/1/2017]

Μετά από δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές και σχεδόν 1 μήνα, το #KOLOMPOUROPC των €4500 έχει κάτοχο. Το όνομά του είναι Apostolos Kazanis και είναι φοιτητής 24 ετών στην Χαλκίδα. Μιλήσαμε ήδη μαζί του και το PC θα του το παραδώσουμε εμείς στο χώρο του, διαδικασία από την οποία θα δείτε και σχετικό vlog μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Ευκαιρία και για ένα μεγάλο ταξιδάκι προς το νότο!

Εμείς ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, αλλά και όσους απλόχερα έδωσαν αγάπη σε μία ακόμη κίνησή μας, παρακινώντας και άλλους να αγκαλιάσουν τους Unboxholics. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε καλά αυτό και μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε, όχι ένα, αλλά χίλια τέτοια δώρα. Προσπαθούμε, όμως, να εξασφαλίζουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε για εσάς.

Συγχαρητήρια στο παιδί και πλέον πάμε γι' άλλα!

Tags: