2 Χρόνια Unboxholics

Δύο τα κεράκια στην τούρτα μας...
26 Ιουλίου 2014 21:00
2 Χρόνια Unboxholics

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 9/5/2014]

Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή σας στο διαγωνισμό των δύο χρόνων. Ενδεικτικά είχαμε περισσότερες από 6.000 συμμετοχές, ένα νούμερα ρεκόρ για το Unboxholics.com. Οι νικητές, λοιπόν, όπως σας είχαμε υποσχεθεί επιλέχθηκαν και οι δύο τυχεροί είναι οι:

diopasx - Κερδίζει ένα PS4 500GB με πολλά παιχνίδια (promos)

ektoras - Κερδίζει ένα LG G Pad 7, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί bloopers και behind the scenes videos των Unboxholics. Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Καλλιγάς, φίλος του site, μας χάρισε μία όμορφη θήκη για το tablet της LG, το οποίο φυσικά και θα συμπεριλάβουμε στο πακέτο αποστολής.

Οι νικητές θα πρέπει να δουν τα προσωπικά τους μηνύματα εδώ στο Unboxholics.com. Εκεί θα πρέπει να μας αναφέρουν το YouTube username τους και έπειτα θα στείλουμε έναν 4ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης στο inbox του YouTube λογαριασμού. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει και η επαλήθευση ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Σε περίπτωση που δεν γίνει επαλήθευση ή οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση θα επαναληφθεί. Τέλος, η αποστολή των δώρων θα πραγματοποιηθεί μέσω ACS Courier και τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τους παραλήπτες.

Ευχαριστούμε και πάλι την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός και το υποκατάστημα της Αριδαίας, καθώς και την LG Hellas, για την όμορφη χορηγεία τους.

_______________

Και να, λοιπόν, που έφτασαν τα 2α γενέθλια των Unboxholics! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως ασχολούμαι με τους Unboxholics για πολύ περισσότερο, ίσως γιατί οι δραστηριότητες είναι πολλές και οι εμπειρίες ακόμη πιο πλούσιες. Η χρονιά που πέρασε, βρήκε, τόσο εμένα, όσο και τους Unboxholics με μεγάλες αλλαγές. Θα έλεγα πως ήταν μία πολύ έντονο, αλλά συνάμα εποικοδομητικό 12μηνο με πολλές αλλαγές και πολλά νέα βήματα. Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, που το Unboxholics.com έχει περάσει στη δεύτερη φάση του, για εμάς η καθημερινότητα έχει, κυριολεκτικά, γεμίσει με ασχολίες.

Σε αυτό το σημείο, οφείλω να πω μερικά "ευχαριστώ" σε όλους όσους βάζουν το λιθαράκι τους για το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε και διαβάζετε στους Unboxholics. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες και κυρίως τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τους Unboxholics για την προβολή των προϊόντων τους. Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Unboxholics που εργάζεται σκληρά για να παραδώσει σε όλους και όλες εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστέψτε με, από εκεί πίσω υπάρχει μία μεγάλη ομάδα νέων παιδιών, γεμάτα μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν. Συγκεκριμένα, ευχαριστώ από καρδιάς τους Αλέξανδρο Καρπά, Γιάννη Τουτούλη, Δημήτρη Τσορβά, Κυριάκο Στεργιάδη, Αλέξανδρο Καρατζά, Γιώργο Μπέρο, Χριστίνα Νικολιδάκη, Θέμη Μπολτή και Δημήτρη Σαλαμάρα για τις ώρες που αφιερώνουν καθημερινά για τους Unboxholics. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ δικαιωματικά ανήκει σε όλους εσάς, που όσο κλισέ κι αν φαίνεται, είστε ο λόγος που υπάρχουμε ως ιντερνετική οντότητα. Η υποστήριξη, η αγάπη και η αγκαλιά σας για κάθε μας προσπάθεια, είναι το λιγότερο, συγκλονιστική. Είστε ξεκάθαρα το "καύσιμο" της μηχανής μας!

Για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας, λοιπόν, αναμενόμενα ετοιμάσαμε έναν μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο χαρίζουμε ένα PlayStation 4 (+ πολλά παιχνίδια) και ένα LG G Pad 7 Android Tablet.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Θα κλείσω αυτό το άρθρο με μία μόνο ευχή. Να συνεχίσει η φλόγα μέσα μας και μέσα σας, να καίει για πολλά ακόμη χρόνια!

Χρόνια μας Πολλά!

Tags: