40 χρόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Η τεχνολογία αλλάζει, το συναίσθημα μένει
12 Ιουνίου 2020 11:00
40 χρόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες των Unboxholics τα τελευταία χρόνια και φέτος κλείνει τα...40! Σαράντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σε κάθε γωνιά και γειτονιά της Ελλάδας, αποτελώντας διαχρονικά σημείο αναφοράς κι ένα από τα πλέον αγαπημένα brands, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μας έβαζε πάντα στην καρδιά της τεχνολογίας. Οι παλαιότεροι, ίσως, να θυμούνται το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα το 1980, τότε που ειδικευόταν στην πώληση μπαταριών για ηλεκτρονικές συσκευές. Ανά τα χρόνια, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δήλωνε παρών σε κάθε σημαντικό τεχνολογικό ορόσημο που υπήρχε στην κοινωνία μας κι έτσι μετεξελίχθηκε σήμερα στο μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Κοιτώντας πίσω, είναι ασύλληπτη η εξέλιξη της τεχνολογίας. Ποιος δε θυμάται το θρυλικό Nokia 3210 και το "φιδάκι" του ή το "άθραυστο" 3310; Πολύ πριν το music streaming υπήρχαν τα walkman για τα οποία "κουρδίζαμε" με στυλό τις κασέτες. Για πρώτη φορά το gaming έγινε mobile, με το Game Boy και το Sega Game Gear. Ακολούθησε η ενσωμάτωση καμερών στα τηλέφωνα, αρχικά αποσπώμενες με VGA ανάλυση όπως το Sony Ericsson T68i, για να φτάσουμε τελικά στα smartphones με τη μορφή που τα γνωρίζουμε σήμερα.

Σαράντα χρόνια μετά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανήκει στον όμιλο ΟΤΕ, διαθέτει καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και συνεχίζει να μας προσφέρει ό,τι νεότερο κυκλοφορεί. Η τεχνολογία και το gaming έχει μπει, πλέον, σε κάθε σπίτι, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Αυτό που, όμως, παραμένει αναλλοίωτο, είναι πως μας δίνει τρόπο να επικοινωνήσουμε με το συνάνθρωπό μας και να μας προσφέρει διάφορα συναισθήματα. Από το σταθερό τηλέφωνο, στα κινητά, στα smartphones, η επικοινωνία είναι πάντα απαραίτητη. Από τις κασέτες, στο CD, στο streaming, η μουσική συνεχίζει να εμπνέει. Από το Super Nintendo, στο PlayStation, στα online παιχνίδια, το gaming ενώνει ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Από τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, στις flat, στις 4Κ HDR, οι στιγμές που καθόμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας είναι πολύτιμες. Η τεχνολογία παύει να είναι απρόσωπη, όταν χάρη και μέσω αυτής μοιραζόμαστε στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Μιλώντας για συναισθήματα, δε γίνεται να μην αναφέρουμε και όσα έχουμε νιώσει, εμείς, στη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την αρχή, στήριζε όλες τις προσπάθειές μας. Τα events των Unboxholics, υπό την αιγίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έμειναν στην ιστορία, γέμισαν τους χώρους που πραγματοποιήθηκαν και έμειναν χαραγμένα στη μνήμη κάθε μέλους της ομάδας που βρέθηκε εκεί αυτές τις αξέχαστες μέρες.

Με τον ΓΕΡΜΑΝΟ ταξιδέψαμε επίσης και στις μεγαλύτερες gaming εκθέσεις του κόσμου, με πιο πρόσφατη αυτή της Gamescom στην Κολωνία, όπου σας μεταφέραμε όλες τις εξελίξεις και τον παλμό της βιομηχανίας του gaming.

Επιπλέον, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ σάς παρουσιάζουμε όλα τα νεότερα από το χώρο της τεχνολογίας μέσω του YouTube, ενώ πάντα φροντίζουμε μαζί να καταλήγουν αυτές οι συσκευές στα χέρια σας με τα giveaways που διοργανώνουμε.

Ευχόμαστε, λοιπόν, χρόνια πολλά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, ο οποίος επί 40 έτη μάς βάζει στην καρδιά της τεχνολογίας. Ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν παρά η αρχή κι αδημονούμε για τα επόμενα… #TheBestAreYetToCome. Εσείς μείνετε συντονισμένοι, καθώς 40 ημέρες θα υπάρχουν "δυνατές" προσφορές κι εκπλήξεις!

Tags: