Sponsored By Γερμανός

Νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα

Ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας
15 Απριλίου 2019 12:41
Νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο ο πελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»! Αποτελεί ένα πρότυπο κατάστημα με digital αισθητική, ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνιές. Ευρύχωρο, διαδραστικό, με πλούσια γκάμα προϊόντων, live demos, experiential γωνιές, gaming, smart home και πολλά άλλα. Προσκαλεί τον επισκέπτη να περιηγηθεί στους χώρους του και να ζήσει μια απίστευτη τεχνολογική εμπειρία μέσα από τα προϊόντα του και τους χώρους που έχουν στηθεί. Το κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Το ισόγειο φιλοξενεί τα smartphones, όπου το κοινό μπορεί να τα δοκιμάσει και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα. Στην απέναντι πλευρά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ασύρματα, laptops και tablets, τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

Προχωρώντας προς το πίσω μέρος του ισογείου, το κοινό μπορεί να ζήσει την εμπειρία της τεχνολογίας, δοκιμάζοντας high tech προϊόντα ήχου και smart gadgets. Φυσικά, για όλα αυτά έχει τη βοήθεια του tech expert που βρίσκεται στον χώρο και είναι ο ειδικός για να βρει τις κατάλληλες συσκευές και να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητά τους. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται οι βιωματικές γωνιές των smart home και gaming. Εκεί μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις «έξυπνες» συσκευές, και να διαχειριστεί τις λειτουργίες τους, φτιάχνοντας το σπίτι που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Επιπλέον, άνετες πολυθρόνες υποδέχονται τους gamers, που μπορούν να παίξουν hot παιχνίδια και να ζήσουν super δράσεις.

Και αυτοί που είναι fan των smartή 4Κ Ultra HD τηλεοράσεων θα τις απολαύσουν στο maximum στη lounge γωνιά που έχει διαμορφωθεί. Όπως σε κάθε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έτσι και σε αυτό θα βρείτε το Service point, έτοιμο να αναλάβει τις επισκευές των αγαπημένων smartphones, tablets, laptops, wearable και drones. Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα διοργάνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο στις 25/9 για το κοινό της περιοχής, και όχι μόνο, ένα μεγάλο grand opening event, με πολλά happenings...., βάζοντάς το στην «Καρδιά της Τεχνολογίας». Από το πρωί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικά διαδραστικά activations, όπως το «Volcano Bungee Jumping». Επιπλέον, απόλαυσαν shows και εκπλήξεις με επώνυμους καλλιτέχνες, ενώ είχαν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Tο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα θεωρείται αναμφίβολα ο νέος προορισμός τεχνολογίας.

Tags: