Οι κορυφαίες Android εφαρμογές - Οκτώβριος 2014

Τι ξεχώρισε στο κατάστημα της Google
04 Νοεμβρίου 2014 13:56
Οι κορυφαίες Android εφαρμογές - Οκτώβριος 2014

Μπήκε και ο Νοέμβριος και τον προηγούμενο μήνα υπήρχαν μερικές εφαρμογές Android που ξεχώρισαν. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αν σας ενδιαφέρουν δοκιμάστε τις. Επίσης, μη ξεχάσετε να αναφέρετε τις δικές σας αγαπημένες εφαρμογές και προτάσεις σας στα σχόλια.

Inbox by Gmail

Βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των προσκλήσεων, αλλά η νέα εφαρμογή mail της Google φαίνεται να κερδίζει τις καρδιές των χρηστών. Καθαρό και εύχρηστο, κατανέμει τα email σας σε ομάδες για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα υπενθυμίσεων. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ, αλλά για να το χρησιμοποιήσετε στην παρούσα φάση, θα χρειαστείτε, είτε να στείλετε αίτηση στη Google μέσα από την εφαρμογή, ή να σας κάνει invite κάποιος που το χρησιμοποιεί ήδη.

Djay 2

Το διάσημο πρόγραμμα μίξης μουσικής στο iOS ήρθε και στο Android. Έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα φανούν χρήσιμα ακόμα και σε έμπειρους Djs και προσφέρει υποστήριξη Spotify. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ στην τιμή των €2.99.

Material Wallpapers (Android L)

Αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν να έρθει το Android Lollipop στη συσκευή τους ή δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, μπορείτε να πάρετε μια γεύση Material Design από αυτή την εφαρμογή. Έχει μεγάλη ποικιλία custom wallpapers αλλά και επίσημων από τη συλλογή του Nexus 6. Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ δωρεάν και χωρίς in app purchases.

Autodesk Sketchbook

Μια χρήσιμη εφαρμογή για εσάς με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το Autodesk Sketchbook είναι ένα δυνατό εργαλείο σχεδίασης και ζωγραφικής και έχει την ίδια αίσθηση με τη desktop έκδοση του. Η εφαρμογή κάνει χρήση ολόκληρης της οθόνης και σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο με 2500% zoom. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ δωρεάν, αλλά απαιτείται λογαριασμός για να την χρησιμοποιήσετε.

Skype Qik: Group Video Chat

Η νέα εφαρμογή του Skype για video chat ομάδων. Μπορείτε να προσθέσετε στη συνομιλία όσους φίλους σας θέλετε, να ανταλλάξετε video και όταν τελειώσετε μπορείτε να σβήσετε μόνιμα, όλα τα μηνύματα που προηγήθηκαν. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από εδώ.

PS4 Remote Play

Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις της Sony μαζί με το Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet. Κάντε stream το παιχνίδι που σας αρέσει από το PS4 στην Xperia συσκευή σας, ακόμα κι αν η τηλεόραση είναι κατειλημμένη. Με το PS4 Controller μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια παντού. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ δωρεάν και δείτε στην περιγραφή της αν η συσκευή σας υποστηρίζεται.

Pic Stitch

Αν είστε φανατικοί του κολάζ, απλοποιήστε τη διαδικασία με αυτή την πρακτική εφαρμογή. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε από τη gallery, επιλέξτε επίσης μεταξύ 15 διαφορετικών αναλογιών και 232 εφέ μέχρι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Μοιραστείτε το στο Instagram, Facebook, Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε την εργασία σας σε Evernote, Dropbox, Drive και άλλα. Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

Google Fit

Μετά τη σύντομη παρουσίαση του στο συνέδριο Google I/O, η επίσημη εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download εδώ. Συλλέξτε τα δεδομένα σας από τους διάφορους αισθητήρες των συσκευών Android και παρακολουθήστε την πορεία σας.

Snowball

Μια εφαρμογή για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα. Οργανώνει τα μηνύματα σας και μέσω αυτής μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε Facebook Messenger, Viber, Skype, WhatsApp, Hangouts, SMS, Snapchat, Twitter και άλλα. Όμορφα και νοικοκυρεμένα. Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.

XDA One

Τα περιβόητα XDA forums έχουν τώρα τη δικιά τους αποκλειστική εφαρμογή, η οποία όμως είναι ακόμα σε alpha mode. Στην παρούσα μορφή της είναι ένας γρήγορος τρόπος να διαβάσετε και να συμμετάσχετε στα posts. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το forum των XDA developers.

Unboxholics

Και φυσικά μην ξεχνάτε την επίσημη εφαρμογή των Unboxholics. Δείτε όλα τα video μας, όπου κι αν είστε, εύκολα και γρήγορα, ενώ μπορείτε να δέχεστε ειδοποιήσεις για κάθε νέο βίντεο. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή εδώ.

Tags: