Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 14/7

Το The Gray Man ξεχωρίζει
14 Ιουλίου 2022 10:27
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 14/7

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις νέες ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, σήμερα, Πέμπτη, 14 Ιουλίου. Πρόκειται για μία χλιαρή -θα έλεγε κανείς- εβδομάδα, καθώς αυτό που ξεχωρίζει είναι το The Gray Man του Netflix, το οποίο αν δε θέλετε να το απολαύσετε στην streaming πλατφόρμα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε επιλεγμένες αίθουσες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλες τις σημερινές ταινίες:


The Gray Man

Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι, γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι.

 Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα, φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Πρωταγωνιστούν οι: Ana de Armas, Jessica Henwick, Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Robert Kazinsky, Wagner Moura, Julia Butters και Chris Evans


Ο Χειρότερος Άνθρωπος Στον Κόσμο ( The Worst Person in the World)

Το χρονικό τεσσάρων χρόνων από την ζωή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία καλείται να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της ζωής και του έρωτα ενώ παλεύει για την καριέρα της. Όλα αυτά θα την κάνουν να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και θα την φέρουν αντιμέτωπη με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το ποια πραγματικά είναι.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Thor: Love and Thunder

Ooops! The Adventure Continues (Ουπς! 2 Ο Νώε Ξαναέφυγε...)

Tre Piani (Τρία Πατώματα)

The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Elvis

Lightyear

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

Top Gun: Maverick