Η τελευταία σεζόν του «Έχεις Πεθάνει για Μένα» αποκαλύπτεται με το επίσημο teaser

Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν εδώ…
26 Σεπτεμβρίου 2022 14:57
Η τελευταία σεζόν του «Έχεις Πεθάνει για Μένα» αποκαλύπτεται με το επίσημο teaser

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer από την 3η σεζόν του “Dead to Me” ή αλλιώς “Έχεις Πεθάνει για Μένα”, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας τον Νοέμβριο. Η 2η σεζόν κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και όπως όλα δείχνουν οι περιπέτειες των Jen (Christina Applegate) και Judy (Linda Cardellini) θα συνεχιστούν για μια ακόμη φορά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η 3η σεζόν θα ολοκληρώσει την ιστορία και όπως λέει η σύνοψη του Netflix: Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν εδώ. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση έχει ακόμα «ζουμί» και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέους μπελάδες. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το πρώτο σύντομο teaser.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Μια οξύθυμη χήρα, ενώ ψάχνει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άντρα της, γίνεται φίλη με μία εκκεντρική οπτιμίστρια που δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Dead to Me έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα αγαπήθηκε και από το κοινό με 30 εκατομμύρια νοικοκυριά να το έχουν παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα προβολής του και κατατάσσεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της υπηρεσίας.

Η 3η σεζόν του Dead to Me θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.