Το “The Silent Sea” με τον Gong Yoo του “Squid Game” είναι η νέα σειρά που θα ξεκινήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ποσοστό επιβίωσης 10%, θα καταφέρει το πλήρωμα να επιζήσει;
10 Δεκεμβρίου 2021 15:13
Το “The Silent Sea” με τον Gong Yoo του “Squid Game” είναι η νέα σειρά που θα ξεκινήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το teaser βίντεο που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, το Netflix μόλις διέθεσε το επίσημο trailer από την επερχόμενη σειρά μυστηρίου, The Silent Sea. Προς τα τέλη του Δεκεμβρίου, θα πρέπει να ανακαλύψτε το μυστήριο πίσω από μία εγκαταλελειμμένη σεληνιακή βάση και ένα πλήρωμα που θα πρέπει να επιβιώσει, σε μία θανάσιμη αποστολή.

Ύστερα από το Train to Busan και το Squid Game, ο Gong Yoo πρωταγωνιστεί και εδώ σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που διαδραματίζεται στα βάθη του διαστήματος. Μαζί με μία ομάδα αστροναυτών θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν δείγματα από μία εγκαταλελειμμένη σεληνιακή βάση.

Η σειρά βασίζεται στο short film The Sea of Tranquility, το οποίο γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Choi Hang-Yong, ο οποίος και εδώ υπηρετεί τα σκηνοθετικά του καθήκοντα. Μάλιστα, η νέα σειρά του Netflix θα επεκτείνει τα γεγονότα της εν λόγω ταινίας μικρού μήκους και θα εστιάσει σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα ταξίδια στο διάστημα είναι απαραίτητα λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Το The Silent Sea θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 24 Δεκεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.