Hawkeye: Κλείνει το μάτι στους Marvel fans ο D'Onofrio με selfie για επιστροφή Kingpin (ΦΩΤΟ)

Το 3ο επεισόδιο της σειράς έβαλε φωτιά στις θεωρίες του MCU
03 Δεκεμβρίου 2021 09:27
Hawkeye: Κλείνει το μάτι στους Marvel fans ο D'Onofrio με selfie για επιστροφή Kingpin (ΦΩΤΟ)

Οι fans της Marvel από εκεί που δεν έδωσαν σημασία στο Hawkeye, κάτι που φάνηκε από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας, όλοι πλέον -αν όχι οι περισσότεροι- μιλούν για το 3ο επεισόδιο της σειράς του Disney Plus. 

Mην προχωρήσετε εάν δεν έχετε δει το 3ο επεισόδιο του Hawkeye


Σε αυτό συστηθήκαμε περαιτέρω στην Maya Lopez της Alaqua Cox, η οποία μετατρέπεται στην "Echo" που θα σταθεί ως το μεγάλο εμπόδιο στον Clint Barton του Jeremy Renner και την Kate Bishop της Hailee Steinfeld. Εντός του υπήρξε μια flashback σκηνή που έδειξε μια μυστηριώδη φιγούρα από το παρελθόν της Echo, τον "Θείο" όπως τον αποκαλούν.

Η σιλουέτα, το κοστούμι και το γελάκι που ακούγεται όσο ο Θείος της τσιμπάει χαϊδευτικά το μάγουλο σαφώς και παραπέμπουν στον ένα και μοναδικό Kingpin του Vincent D'Onofrio, κλείνοντας το μάτι πως η ολοκληρωτική αποκάλυψή του, αλλά και ένταξη στο MCU, είναι προ των πυλών. Άλλωστε βάσει των κόμικς η Echo έχει άμεση σχέση με τον Wilson Fisk. 

Η σκηνή του "Θείου" στο Hawkeye

O D'Onofrio όλο αυτόν τον καιρό δεν αρνήθηκε ποτέ κατηγορηματικά την συμμετοχή του στη σειρά, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να κάνει μυστήριες αναρτήσεις, σχετικά με την επιστροφή του εδώ και καιρό. Λίγο πριν την πρεμιέρα του 3ου επεισοδίου του Hawkeye στο Disney Plus, ανήρτησε ένα tweet που αρκετοί ερμήνευσαν σαν κλείσιμο του ματιού και προάγγελος της επιστροφής του. 

Ανέβασε, λοιπόν, μια selfie με τον ίδιο να στέκεται στη μέση ενός πάρκου της Disney και από πίσω να φαίνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βλέπετε το Hawkeye λαμβάνει χώρα στα Χριστούγεννα του 2024, οπότε δεν πήρε και πολύ στους fans της Marvel να κάνουν τη σύνδεση. 

Οι fans απάντησαν στο tweet του είτε σοκαρισμένοι είτε πλήρως υποψιασμένοι για το τι θα ακολουθούσε: 

 

Να θυμίσουμε πως ο D'Onofrio υποδύθηκε εξαιρετικά τον Kingpin στο Daredevil του Netflix σε συμπαραγωγή με την Marvel Television και εάν όλα επαληθευθούν -δηλαδή μένει να δούμε το πρόσωπό του απλά- θα αποτελέσει την πρώτη canon μεταφορά χαρακτήρα από μια παλιά Marvel σειρά, σε μια εντός του MCU.