Έρχεται 3η σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Netflix, How To Sell Drugs Online (Fast)

Η Γερμανική σειρά επανέρχεται
01 Αυγούστου 2020 19:15
Έρχεται 3η σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Netflix, How To Sell Drugs Online (Fast)

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την υπηρεσία του με νέες σειρές και όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να έρθει το 3ο κεφάλαιο από το πολύ επιτυχημένο γερμανικό σόου, How To Sell Drugs Online (Fast). Οι περιπέτειες των δύο εφήβων που «κατά λάθος» έγιναν μεγάλοι έμποροι ναρκωτικών θα συνεχιστούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε Ιταλία, Γαλλία και Βραζιλία.

Τη σειρά τη γνωρίσαμε τον Μάιο του 2019, ενώ παράλληλα η 2η σεζόν έκανε ποδαρικό στο Netflix πριν μερικές ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπεύθυνοι του How To Sell Drugs Online (Fast) είναι οι Philipp Käßbohrer και Matthias Murmann, οι οποίοι θα επιστρέψουν και στο 3ο κεφάλαιο, με συνεργάτη τον Arne Feldhusen που θα το σκηνοθετήσει.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν άλλες πληροφορίες για την 3η σεζόν, γνωρίζουμε ότι οι Maximilian Mundt (Moritz), Danilo Kamperidis (Lenny), Damian Hardung (Dan), Lena Klenke (Lisa) και Lena Urzendowsky επιστρέφουν όλοι ως βασικά μέλη του cast, με τον Langston Uibel να είναι η νέα προσθήκη.

Η 3η σεζόν του How To Sell Drugs Online (Fast) θα έρθει αποκλειστικά στο Netflix μελλοντικά, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Κολωνία.