Στο ‘Star Trek: Picard’ ο ‘Captain’ πρέπει να ξεπεράσει όσα τον στοιχειώνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, ο Sir Patrick Stewart γυρίζει σε γνώριμα γαλαξιακά λημέρια
03 Ιανουαρίου 2020 18:43
Στο ‘Star Trek: Picard’ ο ‘Captain’ πρέπει να ξεπεράσει όσα τον στοιχειώνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την επερχόμενη sci-fi σειρά Star Trek: Picard του CBS All Access όπου την τιμητική του θα έχει ο ‘Jean-Luc Picard’, με τον Sir Patrick Stewart να επανέρχεται δριμύτερος ως ο ομώνυμος ήρωας μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια από την τελευταία δηλαδή φορά που τον είχαμε δει στο Star Trek: Nemesis.

Το παρόν εγχείρημα δεν αποτελεί reboot του The Next Generation όπου ο Stewart ενσάρκωσε τον κυβερνήτη του Enterprise επί επτά χρόνια, αλλά έρχεται να προσθέσει νέες ψηφίδες στην ιστορία του συγκεκριμένου χαρακτήρα.

Το κύριο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Brent Spiner, Jonathan Del Arco, Jeri Ryan, Marina Sirtis και ο Jonathan, ενώ παίζουν και οι: Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Evan Evagora (Fantasy Island), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Mr. Mercedes, Penny Dreadful), και η Isa Briones (American Crime Story: Versace).

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται εδώ ο Michael Chabon αλλά και ο συνδημιουργός και παραγωγός του Star Trek: Discovery, Alex Kurtzman.

Το Star Trek: Picard αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο CBS All Access στις 23 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: