Το Star Trek: Picard ανανεώθηκε από τώρα για 2η σεζόν

Πριν καν πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του
17 Δεκεμβρίου 2019 18:25
Το Star Trek: Picard ανανεώθηκε από τώρα για 2η σεζόν

Λίγο η καθολική αποδοχή, λίγο τα παιχνίδια νοσταλγίας, λίγο ο πρωταγωνιστής, δεν ήθελε κάτι παραπάνω, ώστε το Star Trek: Picard να κλείσει το μάτι σαγηνευτικά προς τους fans του σύμπαντος του Gene Roddenberry. Η επιστροφή του Sir Patrick Stewart στον εμβληματικό ρόλο του Jean-Luc Picard δέχθηκε θετικότατες αντιδράσεις, μετά τα στραβοπατήματα του Star Trek: Discovery και τις όποιες γκρίνιες μπορεί να προκάλεσε, τουλάχιστον στους σκληροπυρηνικούς fans. 

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline μαθαίνουμε πως το CBS προχώρησε στην ανανέωση του "Picard" για 2η σεζόν πριν καν πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο. Μάλιστα, δόθηκαν ήδη $20.4 εκ. από την πολιτεία σε φορολογικά κίνητρα για τη νέα σεζόν, σε σχέση με τα $15.6 εκ. που δόθηκαν για την πρώτη σεζόν. 

Τo Picard θα μας μεταφέρει 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Trek: Nemesis και τη καταστροφή του πλανήτη των Romulans, σε μια περίοδο όπου ο άλλοτε ποτέ πλοίαρχος του Enterprise-D έχει πλέον αποσυρθεί από τα δρώμενα του Starfleet. Μια μυστηριώδη κοπέλα θα τον αναζητήσει, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Έτσι ο Picard θα ξεκινήσει μια νέα αποστολή, χωρίς τη δικαιοδοσία του Αστροστόλου και με ένα δικό του πλήρωμα, που θα αναγεννήσει τη σπίθα του για περιπέτεια, σε μια προσπάθεια του ιδίου να ξαναβρεί την χαμένη ελπίδα του για το μέλλον. 

Το Star Trek: Picard θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαριου 2020 στο Amazon Prime Video και το CBS All Access (ΗΠΑ).