Watchmen: Το HBO έδωσε νέο trailer για μια από τις σειρές της χρονιάς

Μαζί με την ημερομηνία πρεμιέρας
14 Σεπτεμβρίου 2019 12:17
Watchmen: Το HBO έδωσε νέο trailer για μια από τις σειρές της χρονιάς

Το HBO μετά το χορταστικό trailer της SDCC 2019, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα επίσημο trailer για το άκρως αναμενόμενο Watchmen, που αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς. Το ομώνυμο και πολυβραβευμένο κόμικ του Alan Moore που άλλαξε μια για πάντα τον κόσμο των σούπερ ηρώων μεταφέρεται σε μια σειρά υπό την καθοδήγηση του Damon Lindelof, συνδημιουργού του "Lost" και του "The Leftovers". 

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές του καλωδιακού καναλιού που λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική ιστορία όπου οι σούπερ ήρωες έχουν μετατραπεί σε παραβάτες του νόμου. Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ως προς την πλοκή δείχνοντας την τρομοκρατική οργάνωση Kalvary, που έχει στο στόχαστρό της αστυνομικούς, ενώ ένας ανακριτής φοράει μια μάσκα παρόμοια με αυτή του Rorsach. 

Στο υπέρλαμπρο cast της σειράς συμμετέχει ο Jeremy Irons ως ένας "γερασμένος λόρδος μιας Βρετανικής έπαυλης" -εκτός απροόπτου είναι ο Ozymandias, η Regina King στον ρόλο της μασκοφόρας ντετέκτιβ Angela, o Tim Blake (Ballad of Buster Scruggs) στο ρόλο του Detective Looking Glass, ο Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) στο ρόλο του Cal Abar, η Jean Smart (Fargo) ως FBI Agent Laurie Blake, και η Sara Vickers ως Ms. Crookshanks. 

Ο Lindelof μάλιστα εξήγησε την έμπνευσή του για αυτή τη νέα οπτική στον μύθο του Watchmen, με τον ίδιο να αναρωτιέται:

"Πως θα ήταν η αντίστοιχη πυρηνική αναμέτρηση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας το 2019; Χωρίς αμφιβολία ήταν ο ρατσισμός και η αστυνόμευση στην Αμερική. Αυτή η ιδέα άρχισε να δένει με το σύμπαν των Watchmen και έπρεπε να παρουσιαστεί με τον πιο υπεύθυνο τρόπο."

Το WATCHMEN θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου στο HBO