Star Trek: Picard | Πρώτο trailer με τον Patrick Stewart ξανά στον εμβληματικό του ρόλο

Πληροφορίες και φωτογραφίες από την SDCC 2019
22 Ιουλίου 2019 18:12
Star Trek: Picard | Πρώτο trailer με τον Patrick Stewart ξανά στον εμβληματικό του ρόλο

Την πρώτη χορταστική ματιά στο Star Trek: Picard πήραμε μέσα από την SDCC 2019 με ένα πρώτο επίσημο trailer, το οποίο θα μιλήσει στις καρδιές και τη νοσταλγία των απανταχού fans του σύμπαντος. Ο Patrick Stewart επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Jean-Luc Picard και τον συναντάμε 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Nemesis" εκει όπου μια απροσδόκητη επίσκεψη από μια γυναίκα με παράξενο παρελθόν διαταράσσει την ηρεμία του.

Αυτό αποτελεί και την αφορμή για τον Picard να αναζητήσει και πάλι μια νέα περιπέτεια στα άστρα, καθώς ποτέ δεν ένιωσε σπίτι του στους αμπελώνες του στη Γη. 

Με ένα πλήρωμα που δεν έχει καμία σχέση με τον Αστροστόλο η νέα σειρά του Star Trek φαντάζει κάτι εντελώς διαφορετικό σε ύφος από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Τα καλά νέα για τους Trekkies δεν σταματούν εδώ καθώς η σειρά θα αποτελέσει την επιστροφή μεγάλων χαρακτήρων όπως αυτή του θρυλικού Data του Brent Spinner, του Jonathan Frakes, του Jonathan Del Arco και της Marina Sirtis από το The Next Generation καθώς και της Jeri Ryan, η οποία θα υποδυθεί και πάλι την Seven of Nine του Star Trek: Voyager

Το cast συμπληρώνουν οι: Alison PillMichelle HurdEvan EvagoraIsa BrionesSantiago Cabrera, και Harry Treadaway.

To Star Trek: Picard θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 από το CBS All Access (ΗΠΑ) και Amazon Prime Video (διεθνώς).