Η "Σαμπρίνα, η μικρή μάγισσα" έγινε έφηβη και έρχεται στο Netflix (φωτο)

Που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Riverdale
14 Αυγούστου 2018 17:14
Η

Η "Σαμπρίνα, η μικρή μάγισσα" προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση για κάποια χρόνια ως ένα αθώο κινούμενο σχέδιο, μόνο που τώρα η live-action τηλεοπτική μεταφορά ενηλικιώνεται. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα δύο στιγμιότυπα από το Chilling Adventures of Sabrina, της σειράς που θα επεκτείνει το σύμπαν του Riverdale του CW. 

Στο ρόλο της μάγισσας Sabrina Spellman βρίσκουμε την Kiernan Shipka του Mad Men, όπου θα δούμε την origin ιστορία της από ένα πολύ πιο σκοτεινό πρίσμα, καθώς θα περάσει την εφηβεία της μέσα από τον τρόμο, τις αιρέσεις και την σκοτεινή μαγεία. Οι δημιουργοί της έχουν πει πως το ύφος της σειράς αντλεί έμπνευση από τον "Εξορκιστή" και "Το Μωρό της Ρόζμαρι" και στη νέα σειρά η Sabrina θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τη διπλή της φύση, μισή θνητή-μισή μάγισσα, ενώ θα υπερασπιστεί τους φίλους και την οικογένεια της από τις δυνάμεις του κακού. 

Δείτε τα πρώτα δύο στιγμιότυπα: 

Πίσω από τις "Τρομακτικές περιπέτειες της Σαμπρίνα" βρίσκεται ο ιθύνων νους του Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa και ο παραγωγός του CW, Greg Berlanti. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά αρχικά γυρίστηκε ως παραγωγή του καναλιού The CW, αλλά η 2η σεζόν (10 επεισόδια) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Το Chilling Adventures of Sabrina θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου στο Netflix με 10 επεισόδια.