Έναρξη γυρισμάτων την Άνοιξη για την τέταρτη σεζόν Sherlock

Τι αποκαλύπτει ο “Lestrade”
10 Ιανουαρίου 2016 12:30
Έναρξη γυρισμάτων την Άνοιξη για την τέταρτη σεζόν Sherlock

Μετά το Χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο του Sherlock "The Abominable Bride" που μας πήγε στο Βικτωριανό Λονδίνο, επανερχόμαστε στο παρόν και στην έναρξη των γυρισμάτων της 4ης σεζόν, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την Άνοιξη.

Ο επιθεωρητής Lestrade, Rupert Graves, αποκάλυψε πως οι ηθοποιοί δεν έχουν ακόμα το σενάριο. Σχετικά με τη σχέση του με την Molly (Louise Brealey) απάντησε:

Πιστεύω πως ο Lestrade την έχει πατήσει με την Molly. Ίσως να δούμε να αναπτύσσεται αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι να δούμε το σενάριο και αυτό ίσως να είναι κυριολεκτικά δυο βδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα”. Για τη σχέση του με τον Sherlock παρέθεσε τα λόγια του Arthur Conan Doyle, πως “δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Sherlock, αλλά είναι ο καλύτερος από τους κοινούς" και έτσι προσπαθεί να προσεγγίσει το χαρακτήρα του.

Ο σεναριογράφος Stephen Moffat δηλώνει για τον Lestrade πως “προσπαθήσαμε να τον κάνουμε σοφό. Ο Lestrade το πιάνει. Καταλαβαίνει πως μπορεί να είναι ο Sherlock Holmes στις καλές του μέρες και πως στις κακές. Είναι χαρακτήρας κλειδί”.

Tags: