Firefly Lane: Το 2ο μέρος από την 2η σεζόν αποκαλύπτεται και είναι άκρως ανατρεπτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις οθόνες σας ξανά από τον Απρίλιο
28 Μαρτίου 2023 10:28
Firefly Lane: Το 2ο μέρος από την 2η σεζόν αποκαλύπτεται και είναι άκρως ανατρεπτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το 2ο μέρος της 2ης σεζόν του Firefly Lane (Πυγολαμπίδες), το οποίο θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα στον Απρίλιο. Η συνέχεια αναμένεται ανατρεπτική για τους βασικούς χαρακτήρες και όπως ήδη γνωρίζουμε θα δείτε 7 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Η επίσημη σύνοψη για το 2ο μέρος της 2ης σεζόν: Κανένα εμπόδιο δεν μπαίνει ανάμεσα στην παντοτινή φιλία της Κέιτ και της Τάλι. Μήπως, όμως, υπάρχει ένα μυστικό που θα τις χωρίσει για πάντα;

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson, Ali Skovbye, Roan Curtis, Yael Yurman, Beau Garrett, Brendan Taylor, Chelah Horsdal, Quinn Lord, Paul McGillion, Ignacio Serricchio και άλλοι.

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του Firefly Lane:

Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή.

Με αφορμή αυτό, αναζητά απαντήσεις για τον εαυτό της και την καταγωγή της, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε παρά την επιθυμία της κρυφής χίπισσας μητέρας της, Κλάουντ. Τη δεκαετία του '80, βλέπουμε την Κέιτ και τον Τζόνι να ερωτεύονται, γεγονός που γεννά δράματα στο γραφείο τους, ενώ η Τάλι σημειώνει επαγγελματική επιτυχία, καθώς λογομαχεί (και φλερτάρει!) με τον αλαζόνα σπορτκάστερ Ντάνι Ντίαζ.

Παρακολουθήστε το trailer για το 2ο μέρος της 2ης σεζόν του Firefly Lane που θα παίξει στο Netflix στις 27 Απριλίου.