Instagram: Όλα τα βίντεο γίνονται πλέον Reels

Και θα εμφανίζονται σε περισσότερους
22 Ιουλίου 2022 09:24
Instagram: Όλα τα βίντεο γίνονται πλέον Reels

Μία νέα εποχή στο Instagram ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, Adam Mosseri. Πλέον, όλα τα βίντεο στην πλατφόρμα μετατρέπονται σε Reels, σε μία προσπάθεια του Instagram να ανταγωνιστεί το TikTok. Ταυτόχρονα, τα Reels εμπλουτίζονται με νέα εργαλεία, όπως templates για να αντιδράτε σε περιεχόμενο με ντουέτο, μέσω του νέου χαρακτηριστικού Remix. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Remix ακόμα και με δημόσια διαθέσιμες φωτογραφίες άλλων.

Υπάρχει πλέον και η δυνατότητα Dual Camera με την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις κάμερες των κινητών σας για να συνδυάσετε αυτό που βλέπει η κεντρική κάμερα, με τη selfie κάμερα για τις αντιδράσεις σας.

Τα Reels θα προωθούνται περισσότερο από τον αλγόριθμο και θα εμφανίζονται στο Discovery και στο σύστημα προτεινόμενου περιεχομένου, αρκεί να είναι κάτω από 90 δευτερόλεπτα σε διάρκεια. Τέλος, όλα τα βίντεο τα οποία έχουν διάρκεια μικρότερη από 15 λεπτά, θα μετατρέπονται σε Reels. Τη νέα αλλαγή θα τη δείτε και στο δικό σας λογαριασμό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο δε θα μετατραπεί σε Reels το περιεχόμενο που έχετε ήδη ανεβάσει έως αυτή τη στιγμή.