Το OnePlus 9 θα έχει LTPO AMOLED οθόνη με 1-120Hz adaptive refresh rate  

A+ αξιολόγηση από το DisplayMate

Το OnePlus 9 θα έχει LTPO AMOLED οθόνη με 1-120Hz adaptive refresh rate

Μπορεί η OnePlus με τη συνεργασία της με την Hasselblad να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα για τη νέα της ναυαρχίδα, η οθόνη του OnePlus 9 όμως φαίνεται πως θα κλέψει τις εντυπώσεις, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του CEO Pete Lau στο forum της εταιρίας.

Το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro λοιπόν θα διαθέτουν LTPO AMOLED οθόνη, ένα ειδικό πάνελ που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας παρά τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Η τεχνολογία LTPO προσαρμόζει δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης από τα 120Hz έως και το 1Hz με βάση το περιεχόμενο που βλέπετε.

H οθόνη φέρνει νέο επίπεδο απόκρισης αφής στα παιχνίδια με έως και 6 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ της οθόνης και του επεξεργαστή, με αποτέλεσμα να μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο στα games κατά 25-30 ms, δίνοντας την αίσθηση στον παίκτη πως οι εντολές του εκτελούνται πιο γρήγορα.

Τέλος, η οθόνη αξιολογήθηκε με A+ από το DisplayMate. Το OnePlus 9 Pro θα έχει ανάλυση QHD+, HDR10+ και αυτόματη προσαρμογή θερμοκρασίας χρώματος, ενώ η φωτεινότητά του θα διαθέτει 8.192 διαφορετικά επίπεδα.

Ροη ειδησεων