Η OnePlus αποκάλυψε το design του OnePlus Nord πριν την επίσημη παρουσίασή του (BINTEO)

Ο Carl Pei αποκάλυψε και άλλα χαρακτηριστικά
15 Ιουλίου 2020 09:41
Η OnePlus αποκάλυψε το design του OnePlus Nord πριν την επίσημη παρουσίασή του (BINTEO)

Το OnePlus Nord αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 21 Ιουλίου σε ένα ειδικό event επαυξημένης πραγματικότητας και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της OnePlus στα midrange τηλέφωνα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του γνωστού tech YouTuber, Marques Brownlee με τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ο δεύτερος μας έδωσε μία πρώτη ματιά της συσκευής.

Κρατώντας διάφορα OnePlus Nord πρωτότυπα στα χέρια του, μας έδειξε και το τελικό design της συσκευής όπου φάνηκαν οι ομοιότητες με το OnePlus 8 στη λωρίδα καμερών, στη θέση του logo, ενώ έχει και αυτό γυαλιστερή πίσω όψη και κυρτές πλευρές. Ο Carl Pei αποκάλυψε επίσης πως η παραγωγή του OnePlus Nord καθυστέρησε ένα μήνα, επειδή η OnePlus αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής βασισμένη σε δεδομένα τα οποία παρατηρούσαν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα τηλέφωνο που ο κόσμος θα ήθελε πραγματικά.

Πέρα από το design, αυτά που διακρίνουμε στο video είναι η dual-selfie κάμερα στην μπροστινή πλευρά, καθώς και η USB-C θύρα μαζί με τη θήκη SIM στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Ξέρουμε επίσης πως θα έρθει με 5G δυνατότητα και τον Snapdragon 765G. Στη σφαίρα της φημολογίας κινούνται ακόμα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δηλαδή η 6.55 ιντσών OLED οθόνη με 90Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και η 4.300mAh μπαταρία του.

Στη συνέντευξη την εμφάνισή τους κάνουν στα αυτιά του Carl Pei σε γαλάζιο χρώμα και τα νέα ασύρματα ακουστικά της OnePlus, τα οποία θα παρουσιαστούν επίσημα και αυτά στις 21 Ιουλίου.