Δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας για όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας Vodafone  

Αναλυτικά τα πακέτα προσφορών

Δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας για όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας Vodafone

Μετά την Cosmote και η Vodafone στηρίζει την ψηφιακή πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια στήριξης των πολιτών και των αναγκών τους για εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία προσφέρει από τις 20 Μαρτίου τα εξής:

  1. Στους ιδιώτες

- 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών

- 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

  1. Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις

- 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών

- 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

- το πρόγραμμα VodafoneSmartWorking με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι. Η προσφορά αφορά νέες συνδέσεις Office Everywhere που περιλαμβάνει:

  • Vodafone Mobile Broadband 5GB - για ευελιξία στη συνδεσιμότητα όπου κι αν βρίσκονται
  • Office365Premium με τη σουίτα εργαλείων τουOffice και το Microsoft Teams για συνεργασία από απόσταση και ομαδική τηλεδιάσκεψη
  • Vodafone Secure Device Management - για να ενισχυθεί η ασφάλεια στην εργασία από απόσταση
  1. Στην οικογένεια και τα παιδιά

- δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του VodafoneTV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες

- αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainy

- δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIYδραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.

Όλες οι προσφορές χρόνου ομιλίας ενεργοποιούνται αυτόματα και για έναν μήνα.

Οι εκπτώσεις σε πακέτα δεδομένων Giga Boost ενεργοποιούνται μέσω του Vodafone.gr και της εφαρμογής MyVodafone App για 3 μήνες για νέες ενεργοποιήσεις από 20 Μαρτίου μέχρι 20 Απρίλιου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς Vodafone Smart Working γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τo Vodafone.gr από σήμερα και έως τις 30 Απριλίου. 

Επιπλέον, η εταιρία υποστηρίζει τους συνδρομητές της μέσα από ψηφιακά εργαλεία ώστε να μπορούν να εκτελούν συναλλαγές, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, τώρα που περιορίζουν τις μετακινήσεις τους.

  • Μέσω της εφαρμογής MyVodafone App: Διαχείριση λογαριασμού (αναζήτησηPUK, διαχείριση premiumSMS, κλπ.), ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά έξτρα πακέτων, κλπ.
  • Μέσω LiveChatστοVodafone.gr ή στην εφαρμογή MyVodafone: Εξυπηρέτηση και επίλυση θεμάτων
  • Μέσω της Ομάδας Ready στα social media: Χρηστικά video στο Vodafone Greece youtube για χρήσιμα tips, όπως π.χ. ρύθμιση συσκευών για λήψη μηνυμάτων 112 ή εγκατάσταση εξοπλισμού.
  • Μέσω Vodafone.gr και VirtualShop για online αγορές μέσω της σελίδας #συνεχίζουμε_σπίτι για online εξυπηρέτηση σε κινητό και σταθερό στο https://www.vodafone.gr/sinexizoume-spiti-digital-journeys/  

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία είναι σημαντικό να δοθεί ένα μήνυμα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και συνδεόμαστε για το δύσκολο παρόν και για το καλύτερο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα vodafone.gr/sinexizoume-spiti/.