Tα AirPods 2 είναι γεγονός με ασύρματη φόρτιση

Ανακοίνωση έκπληξη από την Apple
21 Μαρτίου 2019 10:39
Tα AirPods 2 είναι γεγονός με ασύρματη φόρτιση

Η Apple σπάζοντας τις παραδόσεις της ανακοίνωσε εντελώς "σιωπηλά" τη νέα έκδοση των δημοφιλών ασύρματων ακουστικών της. Τα AirPods 2 είναι πλέον γεγονός κα εμφανισιακά είναι ολόιδια με τον προκάτοχό τους, εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια στη θήκη, η οποία πλέον φιλοξενεί στην εξωτερική πλευρά την LED ένδειξη φόρτισης. Πλέον, η θήκη υποστηρίζει ασύρματη Qi φόρτιση, όπως ανέφεραν εδώ και καιρό οι φήμες. 

Η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται στο H1 chip που φέρει, το οποίο υπόσχεται μία ώρα ομιλίας παραπάνω, υποστήριξη για την εντολή "Hey Siri" χωρίς να πατάτε κουμπιά, πιο καθαρή καταγραφή ήχου στις συνομιλίες, γρηγορότερη εναλλαγή από συσκευή σε συσκευή, ενώ τέλος υποστηρίζει και Bluetooth 5.0. 

Επίσης, στα tap gestures προστίθεται και η ρύθμιση της έντασης του ήχου, εκτός του Hey Siri. Οι φήμες που ήθελαν τα AirPods 2 να βγαίνουν σε νέο μαύρο χρώμα, να έχουν αδιαβροχοποίηση, καλύτερη ποιότητα ήχου ή και active noise cancelling χαρακτηριστικό, έπεσαν έξω. 

Η Apple λανσάρει από σήμερα τα 2ης γενιάς AirPods με την ασύρματη θήκη στα $199 ή με μια απλή θήκη -όπως τον προκάτοχό τους- στα $159. Τέλος, εάν είστε ήδη κάτοχοι AirPods και θέλετε την ασύρματη φόρτιση, τότε στα ράφια θα βρείτε ξεχωριστά την νέα θήκη στα $79. 

Tags: