VR-Ready Gaming Desktop από την Dell

Στοχεύει στους gamers που αναζητούν τη βέλτιστη VR εμπειρία
10 Ιανουαρίου 2018 11:17
VR-Ready Gaming Desktop από την Dell

To νέο gaming desktop της Dell κατασκευάστηκε έχοντας το VR κατά νου και τους gamers που θέλουν να το απολαύσουν στο μέγιστο. Το όνομα του desktop είναι Dell Inspiron Gaming Desktop 5680 και έρχεται εξοπλισμένο με 8ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστή και 64GB RAM.

Το μηχάνημα φέρει την πιστοποίηση της Dell Ready for VR, υποστηρίζοντας τις NVIDIA GeForce GTX 1060 και 1070. Για την αποθήκευση αρχείων θα δίνεται η επιλογή ενός σκληρού δίσκου 1TB ή ένας συνδυασμός μεταξύ SSD και HDD. Ο υψηλής απόδοσης 7.1 Channel HD audio ήχος θα συμβάλει στην εμβύθιση του παίχτη μέσα στο παιχνίδι.

Η αναβάθμιση του desktop θα γίνεται εύκολα χάρη στο PCIe x16 expansion slot, υποστήριξη για έως τέσσερις αποθηκευτικές συσκευές και τροφοδοτικό 460 Watt. Για την αποφυγή υπερθέρμανσης το μηχάνημα κάνει χρήση ενός έξυπνου σχεδιασμού και τοποθέτησης των εξαρτημάτων του που διευκολύνει τη ροή αέρα στο εσωτερικό του και μειώνει τον θόρυβο την ώρα που λειτουργεί.

Η τιμή του  Inspiron Gaming Desktop 5680 θα ξεκινάει από τα $749 και θα ανεβαίνει ανάλογα με τα εξαρτήματα που θα επιλέξει ο αγοραστής.