Δωρεάν το Revolut Premium για 4 μήνες από την Huawei

Για λίγες ακόμα μέρες
15 Φεβρουαρίου 2024 10:23
Δωρεάν το Revolut Premium για 4 μήνες από την Huawei

Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το πρόγραμμα Premium της Revolut, εντελώς δωρεάν για 4 μήνες χάρη στη συνεργασία της με την Huawei.

Τα βήματα είναι απλά. Πληκτρολογείτε τον αριθμό του κινητού σας εδώ, χρησιμοποιείτε το σύνδεσμο που σας παρέχεται για να κατεβάσετε την εφαρμογή Revolut από το Huawei AppGallery και δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Μετά το τέλος της εγγραφής, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τη δοκιμαστική έκδοση του Premium.

Να σημειώσουμε πως η προσφορά αφορά νέους πελάτες και όχι ήδη υπάρχοντα προφίλ της Revolut. Η προσφορά ισχύει για Ελλάδα αλλά και για Κύπρο. Τα μηνιαία τέλη συνδρομής θα ισχύουν αυτόματα μετά τη δοκιμαστική περίοδο των τεσσάρων μηνών. Η προσφορά λήγει στις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Με το πρόγραμμα Premium το οποίο κανονικά κοστίζει €9.99 το μήνα, μπορείτε να εξατομικεύσετε την κάρτα σας, δίνοντας την προσωπική σας πινελιά. Λαμβάνετε 1 πόντο για κάθε €4 που ξοδεύετε και αν αναβαθμίσετε θα αποκτήσετε 2.500 πόντους ως μπόνους. Έχετε μεγαλύτερες εκπτώσεις σε διεθνείς μεταφορές, υψηλότερα όρια συναλλάγματος και αναλήψεων από ATM όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, ενώ η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη κατά προτεραιότητα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.