Το vivo V30 Lite είναι εδώ με Snapdragon, καλές κάμερες και AMOLED οθόνη

Και μία τιμή που δεν ξεπερνάει τα 500 ευρώ
29 Δεκεμβρίου 2023 21:19
Το vivo V30 Lite είναι εδώ με Snapdragon, καλές κάμερες και AMOLED οθόνη

Η vivo συνεχίζει να ανακοινώνει νέες συσκευές και αυτή τη φορά αποκάλυψε το vivo V30 Lite, ένα νέο smartphone που έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 695 SoC, έχει 12GB στη μνήμη RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο. Το τηλέφωνο τρέχει με το FuntouchOS 13 που είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13.

Το V30 Lite έχει μία Full HD+ E4 AMOLED οθόνη στις 6.67 ίντσες που υποστηρίζει παράλληλα και 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης και φτάνει τα 1.150 nits στη μέγιστη φωτεινότητα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι εδώ έχουμε μια μπαταρία στα 4.800mAh που φορτίζει με 44W φορτιστή από το κουτί του.

Συνολικά έχουμε τέσσερις διαφορετικές κάμερες. Η πρώτη που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει, είναι η selfie κάμερα, η οποία ανέρχεται στα 50MP και είναι σε σχήμα τελείας στο πάνω μέρος της οθόνης. Πίσω, εκτός από ένα μικρό Aura Ligh που βοηθάει στις βραδινές λήψεις, θα βρείτε και έναν κεντρικό φακό στα 64MP με optical image stabilization, μία ultrawide κάμερα στα 8MP και έναν φακό στα 2MP που θα βοηθάει στο βάθος των λήψεων.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε αυτό το τηλέφωνο είναι ένας σαρωτής για το δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη, φυσικά NFC και 5G συνδεσιμότητα, αλλά και πιστοποίηση IP54.

To vivo V30 Lite θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Black Forest και Rose Gold και η τιμή του αγγίζει τα 480 ευρώ. Το smartphone είναι ήδη διαθέσιμο στο Μεξικό, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν έρθει και στα μέρη μας.

Tags: