Κατεβάστε τώρα το iOS 17.1.2 για τα iPhone!

Τι νέο φέρνει η νέα ενημέρωση;
30 Νοεμβρίου 2023 21:58
Κατεβάστε τώρα το iOS 17.1.2 για τα iPhone!

Η νέα αναβάθμιση λογισμικού για τα iPhone μόλις κυκλοφόρησε και η Apple λέει ότι πρέπει να αναβαθμίσετε άμεσα! Πιο συγκεκριμένα, όπως σάς είχαμε ενημερώσει και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, η εταιρία μόλις έκανε διαθέσιμο το iOS 17.1.2 και καλό θα ήταν να το κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Η νέα ενημέρωση δεν φέρνει σημαντικά χαρακτηριστικά στα iPhone, αλλά είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου σας. Πρόκειται για μία μικρή ενημέρωση περίπου στα 320MB και εστιάζει σε διορθώσεις διάφορων bugs. Η ίδια η Apple λέει στα patch notes ότι πρόκειται για ένα σημαντικό update, οπότε καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα.

Επιπροσθέτως, η νέα ενημέρωση αντιμετωπίζει και κάποιες ευπάθειες (exploits) “που μπορεί να έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS” λέει η Apple.

Processing web content may disclose sensitive information. Apple is aware of a report that this issue may have been exploited against versions of iOS before iOS 16.7.1.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας, έπειτα στα Γενικά και μετά στην ενημέρωση λογισμικού.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 17.2 τον επόμενο καιρό, και αυτή η ενημέρωση θα είναι πιο σημαντική καθώς θα προσθέσει και διάφορα νέα χαρακτηριστικά. Το update αυτό θα περιλαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες και αλλαγές, όπως η εφαρμογή Journal της Apple, η υποστήριξη για καταγραφή spatial video στα μοντέλα iPhone 15 Pro, η επιλογή Translate για το κουμπί Action στα μοντέλα iPhone 15 Pro, η δυνατότητα συνεργασίας των συνδρομητών του Apple Music σε playlists, κ.α.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: