iPhone 15: Δείτε ζωντανά το Wonderlust event της Apple

Έμειναν λίγες ώρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των τηλεφώνων
12 Σεπτεμβρίου 2023 09:32
iPhone 15: Δείτε ζωντανά το Wonderlust event της Apple

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Απόψε το βράδυ η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τα iPhone 15 μέσα από ένα ειδικό event που έχει ετοιμάσει ονόματι “Wonderlust”. Οι φήμες που ακούμε όλους αυτούς τους μήνες τελειώνουν και η εταιρία δηλώνει πανέτοιμη να αποκαλύψει όλα όσα ετοιμάζει.  

Σε αυτό το event θα δείτε όλη τη σειρά με τα iPhone 15, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Όπως συμβαίνει σε κάθε event Σεπτεμβρίου, η Apple θα αποκαλύψει και τα επόμενα Apple Watch, και όπως αναφέρουν φήμες θα δούμε τα Series 9.  

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια του event θα αποκαλυφθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυπόθητου iOS 17, το οποίο θα φέρει ελάχιστα νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με το iOS 16 που είδαμε πέρυσι. 

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι στο Wonderlust θα αποκαλυφθεί η τιμή των νέων iPhone, με πολλές φήμες να αναφέρουν ότι το iPhone 15 Pro Max θα είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας όλης της σειράς. 

Πότε και που θα παίξει το Wonderlust event; 

Το event της Apple θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και το livestream θα είναι διαθέσιμο στο Apple.com, στο YouTube κανάλι της Apple και στην εφαρμογή Apple TV. 

Παρακάτω θα βρείτε ενσωματωμένο το livestream της Apple, από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να αφήνετε τα σχόλιά σας στο εν λόγω άρθρο.