Αγνώριστος ο Brendan Fraser στη νέα ταινία του Darren Aronofsky για την Α24 (ΦΩΤΟ)

Υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα 272 κιλών που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την κόρη του, τη Sadie Sink του Stranger Things
27 Ιουλίου 2022 19:15
Αγνώριστος ο Brendan Fraser στη νέα ταινία του Darren Aronofsky για την Α24 (ΦΩΤΟ)

Ο Brendan Fraser είναι ευρέως γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία "Η Μούμια" (The Mummy, 1999) και τα δύο sequels της, πέραν από άλλους κωμικούς ρόλους που έπαιξε ανά τα χρόνια. Τα τελευταία έτη έκανε μια επιστροφή με μερικούς ρόλους όπως αυτόν στη σειρά Doom Patrol της DC. 

Τώρα όμως στα 53 του χρόνια πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Darren Aronofsky, το "The Whale", εκεί όπου για χάρη της μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά σε έναν παχύσαρκο άνδρα 272 κιλών. H ταινία θα προβληθεί στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας (Venice Film Festival 2022) και είναι σε παραγωγή της Α24

Η ταινία βασίζεται στο πολυβραβευμένο θεατρικό έργο του Samuel D. Hunter από το 2012. Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν μεσήλικα που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα παχυσαρκίας, καθώς για χρόνια έτρωγε με ακατάπαυστους ρυθμούς για να πνίξει τις ενοχές που τον βασάνιζαν, όταν και παράτησε την οικογένειά του για τον gay εραστή του. Σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί ο ίδιος θα επιχειρήσει να τα ξαναβρεί με την κόρη του, την οποία παράτησε για πολλά χρόνια και την υποδύεται η Sadie Sink, γνωστή ως Max της σειράς Stranger Things. 

Η πρώτη ματιά στην μεταμόρφωσή του και παράλληλα στην ταινία δόθηκε και πράγματι ο Fraser είναι αγνώριστος.

Δείτε την εικόνα του Brendan Fraser στο The Whale: 

Μαζί με τους Brendan Fraser και Sadie Sink θα παίξουν οι Hong Chau, Ty Simpkins, και Samantha Morton. O Fraser είχε δηλώσει παλιότερα για τον ρόλο αυτόν: "Θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να σας πω. Η γκαρνταρόμπα και τα κοστούμια ήταν εκτεταμένα, απρόσκοπτα και δυσκίνητα. Αυτό σίγουρα απέχει πολύ από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ, στην καριέρα μου αλλά δε θέλω να είμαι ταπεινός διότι πρόκειται να κάνει εντύπωση".

Ο Aronofsky, που έχει χαρίσει τα οσκαρικά Requiem for a Dream και Black Swan, επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα μετά το "Mother!" του 2017 και μάλιστα ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το διευθυντή φωτογραφίας Matthew Libatique

Τον Fraser θα τον δούμε ξανά στο πολυαναμενόμενο Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία Martin Scorsese, καθώς και στην ταινία 'Batgirl" της DC στο ρόλο του κακού "Firefly/Garfield Lynns". 

Πέραν του ότι θα κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Venice Film Festival 2022, δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει το The Whale στις αίθουσες.