Τώρα ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Denzel Washington ως Robert McCall για το The Equalizer 3

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία
22 Απριλίου 2022 00:30
Τώρα ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Denzel Washington ως Robert McCall για το The Equalizer 3

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το The Equalizer 3 θα καταφθάσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2023, φυσικά με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington. Οι fans του franchise είχαν μείνει κυριολεκτικά στα “κρύα του λουτρού” και αναρωτιόντουσαν εδώ και καιρό πότε θα ολοκληρωθεί η τριλογία, μιας και το 2ο μέρος έφτασε το 2018.

Τώρα, όμως, η Sony Pictures έρχεται να επιβεβαίωσε πως το φιλμ θα φτάσει απευθείας στους κινηματογράφους και το 3ο κεφάλαιο -το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό- θα κάνει ντεμπούτο το 2023. Δυστυχώς, όμως, πέρα της ημερομηνίας δεν μάθαμε κάτι περισσότερο, παρόλο που το σενάριο είχε ολοκληρωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην 1η ταινία είδαμε τον Washington να ηγείται του cast ως Robert McCall, πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ που μάχεται για τη δικαιοσύνη. Οι Marton Csokas, Chloë Grace Moretz και David Harbour εμφανίστηκαν επίσης στην πρώτη ταινία δίπλα στον Washington. Η ταινία αποδείχθηκε επιτυχημένη στο box office και σύντομα ακολούθησε και το sequel του 2018.

Το The Equalizer 3 θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.