Κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει αυτό το δάσος! – Το remake του "Wrong Turn" είναι εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοίταξε μην πάρεις τη «λάθος στροφή»
17 Δεκεμβρίου 2020 08:19
Κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει αυτό το δάσος! – Το remake του "Wrong Turn" είναι εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάτρεις των horror ταινιών ενωθείτε! Θυμάστε το Wrong Turn πίσω στο μακρινό (πλέον) 2003 και τα sequels του; Όπως όλα δείχνουν, το franchise γίνεται remake και έρχεται να σας τρομάξει -εντελώς αλλαγμένο και φρεσκαρισμένο- για το 2021.

Αν έχετε παρακολουθήσει τις ταινίες η πλοκή του reboot που απλά θα ονομάζεται “Wrong Turn” θα σας είναι γνωστή (περίπου), αφού μια ομάδα εφήβων ταξιδεύει σε μια ορεινή δασική έκταση και παίρνει κατά λάθος τη «λάθος στροφή». Έτσι, θα πέσουν πάνω σε κάποιους δολοφόνους που αυτοαποκαλούνται ως “Foundation”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mike P. Nelson, ενώ το σενάριο ο Alan B. McElroy και στο εν λόγω φιλμ πρωταγωνιστούν οι Charlotte Vega (Warrior Nun), Adain Bradley (Riverdale), Bill Sage (Hap and Leonard), Emma Dumont (The Gifted), Daisy Head (Underworld: Blood Wars) και Matthew Modine (Stranger Things).

Επειδή όμως τα λόγια είναι φτώχεια παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer. Το Wrong Turn αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2021.