Χάνει το ραντεβού του Νοεμβρίου το No Time To Die

Καθυστερεί για το 2021 η νέα ταινία του James Bond
03 Οκτωβρίου 2020 11:27
Χάνει το ραντεβού του Νοεμβρίου το No Time To Die

Μια μέρα πέρασε από την πρεμιέρα του μουσικού βίντεο του No Time To Die με την Billie Eilish να ερμηνεύει το ομώνυμο theme και έχουμε δυσάρεστα νέα για το φιλμ. Η MGM μέσα από το Twitter της ανακοίνωσε την εκ νέου καθυστέρηση της τελευταίας περιπέτειας του Daniel Craig ως πράκτορα 007, ενώ έμενε κάτι παραπάνω από ένας μήνας για την πρεμιέρα του τον Νοέμβριο. 

Σαφώς και καθοριστικός παράγοντας σε αυτήν την απόφαση είναι η πανδημία που ακόμη και με blockbuster θηρία όπως το TENET δεν μπορούν να φέρουν τις αναμενόμενες εισπράξεις που τα στούντιο επιθυμούν. Πλέον, το 25ο φιλμ του James Bond franchise έχει οριστεί για τον ερχόμενο Απρίλιο:

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Léa Seydoux, Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma.

Πλέον το No Time To Die αναμένεται στις 2 Απριλίου του 2021