Η Madonna θα σκηνοθετήσει την ταινία για τη ζωή της

Συνεργάζεται με την βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Diablo Cody
17 Σεπτεμβρίου 2020 11:43
Η Madonna θα σκηνοθετήσει την ταινία για τη ζωή της

Την ταινία για την δική της ζωή ανακοίνωσε πως θα σκηνοθετήσει η Madonna και μάλιστα συνεργάζεται με την βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο του "Juno", Diablo Cody για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η 62χρονη πλέον εμβληματική σταρ της pop θα διηγηθεί στο φακό τα πρώτα χρόνια της ζωής της στη Νέα Υόρκη και πώς από εκεί ανέβηκε τα σκαλιά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες που διαρκεί εδώ και πέντε δεκαετίες. 

Ακόμη το βιογραφικό φιλμ της Madonna δεν έχει επίσημο τίτλο ωστόσο θα είναι σε παραγωγή της Universal Pictures και της Amy Pascal, η οποία ήδη έχει παράδοση στο είδος αυτό, με το βραβευμένο με Όσκαρ, "Bohemian Rhapsody" για τη ζωή του Freddie Mercury, και το "Rocketman" για την καριέρα του Elton John. 

Για την συνεργάτιδά της Madonna στο φιλμ, η Cody έγινε γνωστή για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου σεναρίου με το Juno, καθώς και τα "Young Adult" και "Tully" με την Charlize Theron. 

Σαφώς και η pop σταρ δεν είναι αρχάρια στον χώρο των ταινιών αφού έχει σκηνοθετήσει ήδη δύο ταινίες τα "Filth and Wisdom" και το "W.E." του 2011 που κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα, ενώ υποκριτικά η ίδια της έχει πρωταγωνιστήσει στα "Desperately Seeking Susan", "Dick Tracy" και "Evita", με το οποιο πάλι απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού. 

Tags: