Στο ‘Babyteeth’ η Shannon Murphy μας παραδίδει μία γλυκόπικρη ιστορία αγάπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Eliza Scanlen & Toby Wallace ερωτεύονται δυνατά παρά τα όποια εμπόδια
11 Μαΐου 2020 21:16
Στο ‘Babyteeth’ η Shannon Murphy μας παραδίδει μία γλυκόπικρη ιστορία αγάπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία Babyteeth της Shannon Murphy, με την Rita Kalnejais να υπογράφει το σενάριο αντλώντας υλικό από το ομώνυμο θεατρικό της έργο, με τους Eliza Scanlen (Little Women, Sharp Objects) και Toby Wallace (The Society) να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στην σοβαρά άρρωστη ‘Milla’ (Scanlen), μία έφηβη που ερωτεύεται παράφορα με έναν μικροδιακινητή ουσιών, τον ‘Moses’ (Wallace), με τους γονείς της να ανησυχούν ιδιαίτερα για το ειδύλλιο αυτό. Ωστόσο, η ηρωίδα αισθάνεται ότι μέσα από τα δυνατά συναισθήματά της για αυτόν τον νεαρό ενισχύεται το κίνητρό της για ζωή και για τολμηρές αλλαγές πέρα από τα συνηθισμένα. Σύντομα οι άνθρωποι που την περιβάλλουν συνειδητοποιούν πόση αξία έχει το να βιώνει κανείς την κάθε στιγμή ως μοναδική ειδικά όταν πρόκειται να γευτείς την αληθινή ααγάπη.

Παίζουν επίσης οι: Ben Mendelsohn (Bloodline, Captain Marvel), Essie Davis (The Babadook), Andrea Demetriades, Emily Barclay, Charles Grounds, Justin Smith, Arka Das, Priscilla Doueihy και η Georgina Symes.

Το Babyteeth αναμένεται να διανεμηθεί από την IFC Films σε VOD στις 19 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: