Ο Rick Moranis επανέρχεται για το reboot του ‘Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά’!

Και θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Josh Gad ως γιο του
13 Φεβρουαρίου 2020 07:59
Ο Rick Moranis επανέρχεται για το reboot του ‘Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά’!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, αφότου επιστρατεύτηκε ως σκηνοθέτης ο Joe Johnston για το Shrunk, το reboot του ‘Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά’ του Disney+, πλέον επιστρέφει και ο πρωταγωνιστής του καθεαυτού franchise, Rick Moranis.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος εδώ και δύο δεκαετίες διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, τώρα πια επιθυμεί να γυρίσει πίσω στη μεγάλη οθόνη για τη συνέχεια της ομώνυμης οικογενειακής sci-fi κωμωδίας-περιπέτειας του 1989 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη!

Το φρέσκο φιλμ που έχει πάρει το πράσινο φως, τοποθετείται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, στο ίδιο μέρος, με τον Josh Gad (Frozen II) να αναλαμβάνει κύριο ρόλο υποδυόμενος τον ενήλικα πια μικρότερο γιο του επιστήμονα Adam Szalinski. Τον εν λόγω χαρακτήρα τον είχαμε δει ως αγόρι και στο sequel του 1992, το Honey, I Blew Up The Kid.

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, στο Shrunk ακολουθεί πιστά τα χνάρια του εφευρέτη πατέρα του, αλλά και την τάση του να είναι άθελά του επιρρεπής σε γκάφες, συρρικνώνοντας και αυτός κατά λάθος τα παιδιά του κάτι που πρέπει και ο ίδιος να λύσει άμεσα ως πρόβλημα!

Tags: