Στο ‘Deerskin’ o βραβευμένος με Όσκαρ, Jean Dujardin αποκτά μία ανεξήγητη εμμονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλει πάση θυσία να αποκτήσει το δικό του καουμπόικο jacket
12 Φεβρουαρίου 2020 22:54
Στο ‘Deerskin’ o βραβευμένος με Όσκαρ, Jean Dujardin αποκτά μία ανεξήγητη εμμονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το δράμα- κωμωδία Deerskin, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Quentin Dupieux (Rubber), με τον βραβευμένο με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jean Dujardin (The Artist), την Adèle Haenel (Portrait of a Lady on Fire) και τον Albert Delpy να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Georges’ (Dujardin), έναν πρόσφατα διαζευγμένο άνδρα, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη για το ντύσιμο με western αισθητική και αρχίζει να αναπτύσσει εμμονή με την δημιουργία ενός jacket από δέρμα ελαφιού κάτι που λαχταρούσε χρόνια τώρα. Είναι μάλιστα, διατεθειμένος να πληρώσει όσο όσο και να κάνει τα πάντα για να το έχει. Πηγαίνει λοιπόν, σε ένα γαλλικό χωριό στην ύπαιθρο όπου θα γνωριστεί τυχαία με έναν δημιουργό του ανεξάρτητου σινεμά και με μία έμπιστη bartender (Haenel) η οποία μάλιστα θα βοηθήσει να γυρίσουν ένα φιλμ πάνω σε αυτό του το εγχείρημα.

Το cast συμπληρώνουν οι: Coralie Russier, Laurent Nicolas και ο Pierre Gommé.

To Deerskin αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: